PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

To mój ulubiony serial. Ale jak to? Prue ma zginąć? Nie rozumiem. Obejrzałem każdy odcinek podczas wakacji: zginął Andy - policjant i chłopak Prue, ale żeby uśmiercono najstarszą siostrę, główną bohaterkę oraz najlepszą czarodziejkę. !!!SKANDAL!!! A do tego nagle pojawia się nowa siostra. Aha, mam prośbę: kiedy lecą nowe odcinki Czarodziejek?

stachel94

W sobotę o 12.45 leci końcówka trzeciej serii. Nie wiem, jak będzie z czwartą serią, ale mam nadzieję, że będą emitować. Zgadzam się! To świetny serial! A bez Prue (najlepsza z czarodziejek, bez dwóch zdań i moja ulubiona Czarodziejka) ten serial DUŻO straci... Pozdramiam!

Domi_Nique

Co do 4 serii to słyszałam, że ma być emitowana na Polsacie , ale nic nie wiem na 100%. A co do Prue to rzeczywiście szkoda, że jej nie będzie. Może Paige jakoś wypełni tą pustkę po Shannen?

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Polsat pusci 4 sezon Czarodziejek.<jupi> link: http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100120844&nr=2

Anusia16

ooooo no i bardzo dobrze! Ale jutro Prue jeszcze chyba nie ginie, dopiero za tydzień w sobotę.
Ehhhh jaki pech że jutro nie będę mogła oglądnąć :/

agusiek303

No tak, jutro Prue zmieni się w psa, chyba Prujo ;) a za tydzień zginie, ale będę ryczeć już to widzę :(. Bez Prue to nie to samo :( :( :( :(

Lady_From_Burton_World

Niestety nie mogłem obejrzeć dzisiaj Czarodziejek :-( Proszę o recenzję odcinka!!!