PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51425
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jeśli miałaby powstać polska wersja czarodziejek to jakie aktorki obsadzilibyście w roli
Prue
Piper
Phoebe
Page
????
Jak myślicie bo mi nikt nie przychodzi do głowy ;D

ocenił(a) serial na 10
Everytime

Prue => Marta Żmuda - Trzebiatowska
Piper => Agnieszka Włodarczyk
Pheobe => Anna Mucha
Page => Kaja Paschalska

użytkownik usunięty
Lady1995

"Prue => Marta Żmuda - Trzebiatowska " matenko tylko nie ona ;P
a tak wgl polskie aktorki nie sa w stanie podrobic amerykanskich! polskie produkcje sa beznadzieje i nie ma takiej opcji zeby choc troche odtworzyc wersje charmed :P

użytkownik usunięty

Zgadzam się z tobą w 100%!!

ocenił(a) serial na 10

Swięta racja nie obrarzajcie charmed!!!
polki sie do tego nie nadają przynajmnie narazie takiej nie ma co by czaodziejek nie zepsuła!!!

Everytime

Szczerze jesli miałyby powstać Polskie czarodziejki nawet nie obejrzałabym odcinka.Uwarzam ze Polskie produkcje sa słabe (chociaz zdarzaja sie wyjatki)ale jakos nie widze Polskiej wersji czarodziejek ...

kwiatuszek446

zgadzam się w 100%

ocenił(a) serial na 10
kwiatuszek446

Lady1995 - wydaje mi się że Anna Mucha dobrze by pasowała na Phoebe ;)

ocenił(a) serial na 10
Everytime

Juz znalazłam swoje typy :)
Prue - Magda Kumorek
Piper- Justyna Sieńczyłło
Phoebe - Anna Mucha
Paige- Anna Gzyra

ocenił(a) serial na 8
Everytime

Prue - Dorota Czaja (NA 100% ona by pasowała)
Phoebe - Anna Mucha (Tez pasowala by)
Piper - nie mam pojecia
Paige - jak powyzej

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

Ja czuję ulgę, że opcja Charmed po polsku nie jest możliwa:)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

Ja też;D

HollyShannen19

Również tak myśle

ocenił(a) serial na 10
Everytime

A JA UWAŻAM, ŻE PRODUKCJA BYŁABY CIEKAWA, PONIEWAŻ POMYSŁ JEST SUPER POPATRZMY CHOĆBY NA NIANIĘ CZY BRZYDULĘ

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
zaneta_p_10_11

dokładnie polacy by to na maksa schrzanili!
NIGDY!!!

ocenił(a) serial na 9
Everytime

Nie ma żadnej polskiej ładnej aktorki.
ZRROBIŁABYM CASTING

seph

Jak niema podam Ci np.:
1. Małgorzata Socha
2. Agnieszka Włodarczyk
3. Katarzyna Zielińska
4. Anna Przybylska
i wiele innych

ocenił(a) serial na 9
zaneta_p_10_11

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
wszystkie brzydkieeee.

Everytime

1. Phoebe - Małgorzata Socha (Mucha na pewno nie jest durna)
2. Prue - Agnieszka Dygant lub Anna Przybulska
3. Piper - Agnieszka Włodarczyk
4. Paige - Katarzyna Zielińska
Tak jakoś

ocenił(a) serial na 9
zaneta_p_10_11

Na serio sądzisz że choćby Agnieszka Włodarczyk jest ładna ??? i zdolna machać rękami niczym czarodziejki ????
Zielińska na Page.... //////?????????????????????????? ahaaaa....

ocenił(a) serial na 10
seph

Seph nie mogę się z Tobą nie zgodzić. To by była komedia a raczej tragikomedia. Nie wiem czy rzeczywiście w Polsce nie ma dobrych aktorów czy to wina tak słabych produkcji. Ale fakt jest faktem. "Popatrzmy na nianie czy brzydulę" - tu się uśmiałam. Niania czy Brzydula ma tyle wspólnego z Charmed co ja z baletem:P. Przecież obydwa te seriale to lekkie komedyjki można robić sobie takich wersji i 150. Charmed to przede wszytkim serial obyczajowy z wątkiem fantastycznym i szczyptą humoru. Która polska aktorka zdołałaby przekazać te wszystkie emocje? Chciałabym, żeby się taka znalazła ale takiej nie ma. Prue - Agnieszka Dygant lub Anna Przybylska - litości!. Czy autorka postu brała pod uwagę podobieństwo fizyczne?? One nawet nie sa podobne.Ale mniejsza z tym. Shannen Doherty była świetna w roli Prue bo potrafiła świetnie odtworzyć to, jak ta postać została napisana, pokazać jej siłę, pewność siebie. I nawet to "machanie ręką" robiła z wdziękiem. Agnieszka Włodarczyk jako Piper - może dziewczyna jest ładna, ale Holly jest piękna, wręcz hipnotyzująca. Ale przede wszytskim potrafi tak doskonale zagrać każdą emocję, że widz może dosłownie poczuć ją w sobie. Nie wspominając o tym, jak genialnie zamraża czas czy coś wysadza:D. Małgorzata Socha.... nawet jeśli ktoś nie lubi Alyssy to uroku w roli Phoebe nie można jej odmówić. Pasuje do tej roli jak gwiazdka do nieba i jest nie do podrobienia. Za Rose ogólnie nie przepadam, ale obiektywnie trzeba powiedzieć - jest dobra w roli Paige. Nawet bardzo. Zielińska tez jest dobra - do barw szczęścia:P:D. Innych propozycji nie będę opisywać, bo za długo by to trwało - są równie niedorzeczne. Jednak chyba najbardziej rozwaliła mnie ta Dygant jako Prue. Choć pomysł z Trzebiatowską też chyba nie wymaga komentarza....

ocenił(a) serial na 9
HollyShannen19

No właśnie polskie produkcję i aktorki są do dup.y .Nie umieją grać.
Zrobiłabym casting.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
friendsfan1

Kiedyś chciałam żeby była polska wersja Czarodziejek, ale czegoś takiego nie da się podrobić. Wyszłoby jakieś totalne badziewie. W tym serialu jest dużo efektów specjalnych (orbitowanie, kule energii itp.), a Polacy by sobie z czymś takim nie poradzili.
A aktorki wymyślałam na podobieństwo do oryginalnych "wersji". Na razie uważam że do Phoebe podobna jest Natasza Urbańska, ale tylko troche... . Więcej nie wymyśliłam...

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

Lapiej bym tego nie ujeła
ŚWIĘTA PRAWDA CO MÓWI HOLLYSHANNEN19!!!
DZIĘKUJĘ!!!

ocenił(a) serial na 10
agacja

Nie ma za co:)

ocenił(a) serial na 7
Everytime

Ja również uważam, że to niemożliwe.
Nie ma takich fajnych polskich aktorek:(

gosciu12

uważam, że gdyby zrobiliby polską edycje charmed to byłaby to najgorsza wersja czegokolwiek w dziejach ludzkości

ocenił(a) serial na 10
mammoth03

w każdym bądż razie byłaaby to totalna PORASZKA!!!