PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

sezon 9

ocenił(a) serial na 10

wiecie może gdzie moge znaleść 9 sezon ?

ocenił(a) serial na 10
tinkus_1993

No niestety muszę cię zasmucić-9 sezonu nie ma i nie będzie. Czarodziejki skończyły się na 8 sezonie, ale nie wszyscy się z tym pogodzili, więc zaczęli pisać 9 sezon, nagrywać go za pomocą The Sims, albo sklejać stare odcinki w nowe.

michaello114

Znaczy ogólnie 9 sezon istnieje, ale nie w formie filmu ale komiksu produkcji wydawnictwa Zenescope Entertainment, o tytule "Charmed Comic Book".

ocenił(a) serial na 10
Morfeusz_2005

dzięki bardzo za odpowiedzi :)

ocenił(a) serial na 10
Morfeusz_2005

Hmm... No tak, zapomniałem o komiksie. A wiadomo czy w końcu go opublikowali? Bo jestem ciekawy...

michaello114

Już od dawna. Wyszło już ponad 9 numerów z czego każdy numer składa się z około 3 części (1 numer = 3 komiksy).

ocenił(a) serial na 10
Morfeusz_2005

A da się to jakoś zobaczyć???

michaello114

Jedyna dobra rada to google.pl Po sieci jest masa plików z komiksem spakowanym w archiwum.

ocenił(a) serial na 10
Morfeusz_2005

Suuuper, mam jeszcze jedno pytanie... Mogę się spodziewać polskich wersji?

michaello114

Niestety nie. Tylko redakcja zajmująca się tym wydaje te komiksy w języku angielskim.

ocenił(a) serial na 10
Morfeusz_2005

:( Buuu... No cóż... będę czytał po angielsku :) A mam jeszcze jedno pytanie... Słyszał ktoś kiedyś o Charmedowskich książkach takich jak: The Power of Three, Kiss of Darkness, itp. Są wydane w wersji polskiej? Są ciekawe? Wiem, że nie opowiadają o przyszłości Czarodziejek...

użytkownik usunięty
michaello114

Słyszałem o tych książkach,ale muszę znów Ciebie zasmucić. Wydane były -chyba- tylko w wersji angielskiej.
Nie zrecenzuje Ci tych książek,gdyż sam ich nie czytałem.

ocenił(a) serial na 10

Szkoda :( kiedyś czytałem o nich trochę i nie mogłem znaleźć wersji polskiej, więc przestałem szukać. A już myślałem, że moja przygoda z Charmed będzie trwała trochę dłużej :( niestety, życie jest okrutne... Może się doczekam kiedyś jakiejś pełnometrażówki...