Pamietam ta bajke do dzis...gdy bylam mala zawsze ja ogladalam...byla to jedna z moich ulubionych bajek...
ja tez ja uwielbialam i marzyłam o tym żeby też mieć takie lusterko....ehh bajki z polonii 1 wymiataja jakby teraz puscili je jeszcze raz to zaloze sie ze mieliby swietna oglądalnośc ;p
oni te bajki cały czas puszczają, ale o takich porach że ciężko się wyrobić. O ile się nie mylę to ten serial nadawany jest o 6:00 na p1
Jak odbierasz telewizje satelitarną to możesz to oglądać. Jest to program niekodowany i do odbioru wystarczy zwykły dowolny zestaw satelitarny :)
Ja też uwielbiałam tę bajkę. Była dosłownie i w przenośni magiczna :) Z chęcią, znów bym sobie przypomniała kilka odcinków.
Jeśli już o odcinkach mowa, to był taki jeden odcinek, że ona się zmieniła w coś/kogoś i nie mogła mówić i nie miała jak wrócić do swojej postaci.
Pamięta może ktoś ten odcinek? I jak to się w ogóle skończyło, bo coś mi wypadło :)
p.s. ciekawe ile lat będę musiała czekać na odpowiedź ;p
Pozdrawiam :)
Właśnie sobie obejrzałem 19 odc z chomika ten odcinek to cudowne dziecko i polegało to na tym że Stilli zamieniła się w małe roczne dziecko chciała utemperować osiłka Taiszio i przez przypadek zgubiła zwierciadełko ale potem je odnalazła. A skończyło to się tak że prawdziwe dziecko wróciło do matki.