Gdy zobaczyłem reklamę serialu po raz pierwszy,byłem strasznie zaciekawiony serialem,sprawdzałem godzinę i niecierpliwie na niego czekałem.Jednak bałem się że wyjdzie kicha bo sama reklama w niczym trochę nie pomagała.Cóż miałem nadzieję że serial nie będzie przypominał jakiś Czarodziej z Varvely place ale niestety był podobny.Nickelodeon wsadza jakiś serial z brakiem fabuły,sztucznymi efektami oraz jeszcze słabym aktorstwem i coś takiego mamy oglądać????Do nas nie dociera że główny bohater to jakiś czarodziej czy coś.Ten serial wydawał mi się zrobiony na odwal się co niektóre odcinki pokazują jakby tak było.W ogóle całokształt jest nijaki,serial jest po to żeby tylko był.
Jednym słowem mamy brak fabuły,mamy sztuczne efekty,mamy................totalne DNO!!!!!!!!!!!!! Dam 3/10 no { 2,5/10 } Serial nieciekawy i nudny.
Tyle, że serial stworzono na podstawie serialu ''Grachi'' min. są w nim prawie takie samie imiona postaci oraz soundtracks. Gdyż ten jest przerobiony. Skrócili go i zrobili z tego komedie.
A co ty oczekujesz, to w końcu serial nickelodeon. Takie kanały jak nickelodeon, disney czy inne tego typu są przeznaczone dla widowni młodszej niż 13 lat. Nic porządnego tam nie znajdziesz. To tylko tania komedia bez ciekawej fabuły, jak wszystko inne na nick (itd.). Jedyne seriale jakie mi się podobały to Legenda Aanga i Legenda Korry. Nic więcej. No może jeszcze z bajek dla dzieci ciekawe były Pingwiny z Madagaskaru, ale te także się już skończyły. Jak szukasz czegoś porządnego, zmień kanał.
Czy ja pisałem że szukam czegoś porządnego??Nie oczekiwałem że serial będzie uczyć.Nieciekawa fabuła to jedna z wad tego serial zarówno jak i efekty.Po prostu reklama zachęcała do obejrzenia a po obejrzeniu widać że to serial zrobiony na odwal się i do tego tylko dla kasy
Ja napisałem tylko ogólnie na temat oglądania czegoś porządnego. Mnie nawet reklama nie zachęca, jak dla mnie są one zrobione tak samo marnie jak serial, ale jak napisałem, to w końcu nickelodeon. Jego lata świetności już minęły.
Każdy ma swój gust.Jeśli tobie się podoba serial ze słabym aktorstwem i brakiem fabuły twoja sprawa.
Dla mnie ten serial to zwykły szmelc naciągany i wstawiony do TV po to żeby być
Nazbierało się 9-letnich dziewczynek i oto rezultat. Żeby nie było, sam mam 14 lat, ale uważam że w filmie lub w serialu najważniejsza jest fabuła. W tym czymś fabuła...po prostu nie istnieje.
Oceny na IMBD ponoć są bardziej wiarygodne. I akurat w przypadku wróżki Emmy wierzę w to.
Ale np. inne dno Chica Vampiro na filmweb ma 7,6 a na IMBD 6,0....niby to aż o 1,6 niższa ocena ale nie jakoś drastycznie niższa.
Jak nie wierzysz to sam zobacz :
http://www.imdb.com/title/tt2929018/?ref_=fn_al_tt_1
Z tym że na chwilę obecną, na IMBD Chice Vampiro oceniono 41 razy a na filmwebie 176 razy.