PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=716233}
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12824
Czas honoru - Powstanie
powrót do forum serialu Czas honoru - Powstanie

Podczas seansu pierwszego odcinka o Powstaniu miałem dziwne wrażenie, że gwiazda serialu pt.
"Orange" mówi nie swoim głosem. Mylę się czy nie?

mulholland_2

Dla mnie w ogóle umieszczenie tego chłopaka w sezonie tego serialu jest jakąś kompromitacją. Tyle młodych aktorów wypruwa sobie flaki żeby zdobyć najmniejszą rolę w tak prestiżowej serii jaką jest Czas Honoru, bo nie ukrywajmy, od bardzo dawna nie było takiej produkcji, która wciągnęła nas na dobre, z tak interesującym tematem. A tutaj nie dość, że ktoś załatwił mu rolę, to jeszcze wygląda to na jedną z głównych ról. I jeszcze to lansowanie jego wyglądu (Zainteresowanie łączniczki) No trzymajcie mnie ludzie.

Vigilante

Wstawili go coby puste lale w przedziale 12-16 lat przyciągnąć i żeby dostawały orgazmu przed TV na widok swojego "idola"

mulholland_2

On tam tak pasuje jak kwiatek do kożucha. Lepiej jakby dali jakiegoś naturszczyka bo z swoim wyglądem to wygląda przy reszcie grupy jak pedzio. I poza tym jak pisał kolega wyżej to wygląda mi na klepanie po pleckach i wywyższanie tego miernego poziomu aktorzyny.

mulholland_2

Mi się zdaje że swoim głosem mówił, chociaż tak trochę "sztucznie" on brzmiał.

mulholland_2

Oni tam po prostu siebie dubbingują.

mulholland_2

Czy tylko ja, czy jeszcze ktoś inny chciał żeby ten gostek oberwał śmiertelnie ! W ogóle odnosząc się do pogawędek młodziaków mam wrażenie że scenariusz został spisany na odpieprz.

mulholland_2

Kto to jest Musiał?

tc1987

http://www.filmweb.pl/person/Maciej+Musia%C5%82-820248
O taki ło wytwór współczesnej "kultury"

Walka_dalej_trwa

Tak jak myślałem - mam z nim zero ocenionych produkcji.

Ale to dobrze, dzięki temu spojrzę na niego z dystansem, a nie jak na jakiegoś polskiego Biebera, czy jaką tam tandetę ludzie go mają :).

ocenił(a) serial na 8
Walka_dalej_trwa

Szczerze? "Powstanie" to pierwsza rzecz, w której Musiał naprawdę wzbudza szacunek. Według mnie świetnie gra, może wyrośnie z tego etapu "polskiego Biebera", który narobił sobie występami w Rodzince.pl i reklamach.

1_2_filmweb

Szczerze ? To Musiał przy grze Bambo,Wilka i Mickiewicza wysiada bo każdy ma swój charakter oprócz Apacza. Nie jestem zawiedziony bo nie oczekiwałem po nim za dużo. Inni młodzi powstańcy grają fajnie ale Musiał raczej nie zachwyca

ocenił(a) serial na 8
awesomeone1

No nie wiem, mnie uderzył ten kontrast. Wreszcie wygląda i gra jak człowiek.

ocenił(a) serial na 8
mulholland_2

wydaje mi się, że mikrofon był umieszczony w takim miejscu, że efekt był taki, jakby dubbingował sam siebie

ocenił(a) serial na 9
mulholland_2

A ja uważam, że ta rola jest właśnie trafiona. W powstaniu nie tylko w oddziałach zbrojnych walczyli ludzie powyżej 18 lat ale też i 18 latkowie stąd Bambo i Apacz. Przeczytajcie sobie historie Szarych Szeregów to może coś się nauczycie, a rola Musiała jest bardzo fajna, i bardzo realna. Ja czuje, tak jakby ktoś taki jak Apacz walczył w tedy w Powstaniu Warszawskim.

ocenił(a) serial na 7
bellezza1980

Zgoda, Musiał czasem mnie wnerwiał (szczególnie jako Tomek w Rodzince. pl). Ale w Czasie Honoru gra naprawdę co najmniej przyzwoicie. Szczególnie podoba mi się wątek jego i Ireny(pokazana jest prawdziwa miłość, między rodzeństwem, obydwoje martwią się o siebie na wzajem. W ogóle najmłodsi aktorzy w Czasie Honoru, grają dosyć dobrze. A piosenki Kasi Szawczuk, są po prostu genialne, myślę że Kasia Szawczuk, zrobi karierę jako wokalistka, ma naprawdę świetny wokal, do gry aktorskiej można się doczepić, ale do wokalu absolutnie nie.