Dopiero teraz do mnie, "dotarło" dlaczego szwaby tak bardzo chcieli zawojować Europę Wschodnią
(Słowian-ki), a nigdy nie próbowali się desantować na Wyspach Brytyjskich! To takie proste przecież
- patrzeć już dłużej nie mogli na swoje szwab-ry - babopodobne paszczaki. I co, mieli zamienić
swoje niemieckie paskudy na angolskie?! Za to Słowianki... mniam! Trzeba było jakoś choć trochę
odrestaurować geny. Zresztą i z tego też powodu angole i szwaby tak dobrze grają w futbol. Wolą
przesiadywać na boiskach (a co za tym idzie - trenować) niż przebywać w domu i patrzeć na swoje
"kobiety"!
A dokładnie do Polski - żeby znaleść sobie żonę, która jak się przyśni, to nie będzie tak, że się nie obudzisz. Z drugiej strony Polacy nie mają czasu na wymyślanie fajnych bryczek, bo... mają zaj....e kobiety i z nimi tracą czas :-)
W Trzeciej Rzeszy, obywateli niemieckich obowiązywał zakaz kontaktów seksualnych (nie wspominając już o związkach małżeńskich) z przedstawicielami innych narodowości. Wyjątek stanowiło wpisanie człowieka na volkslistę co czyniło go automatycznie Niemcem. Cudzoziemskich robotników przymusowych czekały surowe represje jeśli udowodniono im kontakty seksualne z Niemcami. Obojgu "winnym" w najlepszym razie golono głowy i wystawiano na publiczne pośmiewisko, ale najczęściej taka "zbrodnia" kończyła się zesłaniem do obozy koncentracyjnego tak Niemca jak i obcokrajowca.
Niesamowite. Masz jeszcze więcej truizmów? Dawaj je wszystkie. No, to lecimy: "woda jest mokra", "ogień jest gorący". Teraz Twoja kolej.
Cieszę się, że o tym wiedziałeś, ale proszę o trochę samokontroli. Jeśli każdy kto zna temat będzie mnie entuzjastycznie o tym tutaj informował to za moment moderatorzy usuną mój wpis i wszystkie pod nim. Poza tym posty o treści "też o tym wiedziałem" są trochę niepoważne, żeby nie powiedzieć niedojrzałe.
Nie napisałem "też o tym wiedziałem", lecz że jest to truizm - czyt. informacja banalna, ogólnie znana. Nie trzeba się specjalnie interesować historią, żeby o tym wiedzieć.
P.S. Nie mam zamiaru wdawać się w słowne utarczki, tak bardzo popularne w tym serwisie. Wszystkiego dobrego życzę.
Najcześciej z rodzaju "blachara". Z tego co ludzie nad kuflem piwa gadali, to tam co druga Polka z murzynem albo ciapatym chodzi za rękę. Sam znam dwie takie, jedna na islam przeszła. A z tym, że Niemki paskudne, a tylko Polki wspaniałe to niestety mit, bo znam też paskudne Polki i sporo atrakcyjnych Niemek, nie są to Turczynki i Polki żyjące w Niemczech, tylko aryjskie Niemki, z typowo niemieckimi nazwiskami.
Polka ma opinię łatwej za granicą, łasej na egzotykę, a tam gdzie egzotyka tak egzotyczne choroby niestety, które przywozi do kraju o ile wróci... Dlatego lepiej sie uczyć niemieckiego i innych języków. Chociaż ładnej Niemce, o wiele trudniej takiemu Polakowi będzie zaimponować, niż studentowi z Ghany przeciętnej Polce.
Nie żebym był jakis uprzedzony do polskich kobiet, ale takie są realia. Pociąga je egzotyka. Zreszta typowy Polak też lubi pooglądać jakieś latynoski i inne. Tylko, że kobiecie łatwiej o partnera seksualnego, niz facetowi.
Ale tak poza tym to kobieca obsada serialu robi robotę, zwłaszcza siostra Apacza.