Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89224
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

:)

ocenił(a) serial na 10

najlepszy, najbardziej wartościowy polski serial! love! :)

ocenił(a) serial na 10
adeczka16

Przepiękny serial ! Kocham " Czas honoru" !

ocenił(a) serial na 3
Vintage_2

Dwa posty wyżej to pokazuję. "Czas Honoru" to romansidło dla naiwnych małolat.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

nie kompromituj się i wyjdź z tego postu . hahaha '' Czas honoru" romansidłem ..... czysta żenada .....

ocenił(a) serial na 10
christinearron

Nie dla małolat tylko dla ludzi którzy chcą poznać prawdziwą wojnę nie z książek #

ocenił(a) serial na 3
Vintage_2

Prawdziwej wojny to ty w tym filmie nie zobaczysz kochana.

ocenił(a) serial na 3
Vintage_2

Tak to romansidło. W serialu wojennym/sensacyjnym rozterki sercowe głównych bohaterów nie stanowią 2/3 fabuły a w tym serialu tak jest.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

lecz się człowieku . woja to nie tylko strzelaniny , zabijanie i krew ale także miłość i uczucia XD

ocenił(a) serial na 3
Vintage_2

Wojna to także jedzenie, picie, sikanie i wydalanie odchodów......Takie jałowe teksty to sobie zostaw na jakąś żałosną meksykańską telenowelę.

W tym serialu nie ma nic z wojny. Cichociemni, którzy nie zachowują się jak oni tylko amatorzy. W czasie wojny tacy jak ci z tego serialu wpadli by w łapy Niemców po niecałym tygodniu. Poczytaj sobie o tym w innych tematach.

"woja to nie tylko strzelaniny zabijanie i krew ale także miłość i uczucia "

A czego ty się spodziewałaś?To właśnie się dzieje w czasie wojny. Żołnierze strzelają, do wszystkiego i do wszystkich, zabijają, gwałcą (poczytaj sobie o Auschwitz-Birkenau, Masakrze w Nankinie i Srebernicy). Ludzie giną od pocisków, umierają z głodu (obejrzyj sobie np. Pianistę to zobaczysz)i. To koszmar a nie lukrowana bajeczka o dzielnych herosach z włosami na żel, wzdychający do Wandy, Anny czy innej panienki....jaka masz w tym syfie. Twój zachwyt na tym szambem pokazuje, że jesteś bardzo naiwna i niedojrzała.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

spie*dalaj -,- HAHAHAHAHAH twoja inteligencja jest rozbrajająca w serialu o wojnie nie ma nic o wojnie -.- A czy " Czas honoru" jest lukrową bajeczką ? No nie sądze tyle jest w tym serialu scen zabijania , umierania ludzi, krwi , gwałcenia więc jak to można nazwać lukrową bajką ?Twoja wypowiedź jest żałosna .... Brak mi słow żeby opisać te głupoty które ty wypowiedziałeś nie wiem czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem ale wiem jedno jesteś głupia/łupi obojniaku .

ocenił(a) serial na 3
Vintage_2

Taa, tylko jak to wygląda? Cichociemni...a raczej Cipociemni, zgrywają komandosów i co to nie oni. Na pierwszym planie są akcje z prywatnych pobudek a nie rozkazy dowództwa. Wymachują brytyjskim pistoletem w kawiarni pełnej ludzi by zachęcić "młodego", zupełnie jakby wśród ludzi nie było niemieckich sprzedawczyków. Główni bohaterowie mają rozum orzeszka ziemnego. Nic dziwnego, że weterani, którzy byli w czasie wojny Cichociemnymi, nie życzyła sobie by tych frajerów z serialu nazywać Cichociemnymi.

I jeszcze jedno bo chyba źle zrozumiałam. Twoim zdaniem Auschwitz, masakry w Nankinie i Srebrenicy to głupoty?

ocenił(a) serial na 10
christinearron

Nie nie nie........ Daj sobie spokój obojaniaku bo i tak nie dojdziemy do kompromisu ty masz inne zdanie ja inne mam już dość rozmawiania z takimi debilami jak ty ... to staje się męczące . Nie to nie jest dla mnie głupotą , według mnie głupotą jest pisanie , że " Czas honoru " to lukrowa bajeczka ..... Dajmy na to w 2 sezonie było dużo ostrych scen bicia i maltretowania . Chciałbyś aby wiecznie przedstawiano sceny z krwią ? Widocznie jesteś jakimś sadystą skora tak mało według ciebie jest scen maltretowania w "Czasie honoru".

użytkownik usunięty
Vintage_2

Jeju, ile Ty masz lat? 13? Skoro nazywasz "debilem" kogoś kto podaje Ci sensowne argumenty, to jak nazwiesz siebie? Każdy ma prawo mieć własne zdanie i chyba większym debilem jest ten, kto potrafi tylko wyzywać i atakować innych.. Wcale nie trzeba dochodzić do kompromisu.. należałoby się nauczyć KULTURALNIE dyskutować.

ocenił(a) serial na 10

Kolejny debil . Nie ja nikogo nie obrażam ale po prostu puszczają mi nerwy kiedy ktoś mówi że " Czas honoru" to lukrowa bajeczka a tak nie jest ! Ty chyba również nie zrozumiałeś moje wypowiedzi no coż ... jak ją zrozumiesz to odpisz.....

użytkownik usunięty
Vintage_2

"Kolejny debil . Nie ja nikogo nie obrażam.." Nie no wyzywając nikogo nie obrażasz, rzeczywiście. W sumie lata mi koło tyłka takie wyzwisko od internetowego człowieczka, ale żal mi Ciebie. Być może rodzice mówili do Ciebie "debilu" i się przyzwyczaiłaś/eś, ale uwierz mi, że zazwyczaj jak się tak mówi do kogoś, to oznacza, że chcesz tę osobę obrazić. Ciekawe jaki wielki chojrak z Ciebie na żywo hahaha :D

użytkownik usunięty
Vintage_2

Trochę Cię poniosło:D też uwielbiam czas honoru, ale nie polecałabym nauki historii na podstawie tego serialu, chociażby dlatego, że nie jest to serial dokumentalny. Poza tym nie trzeba mieć dużej wiedzy na temat II Wojny Światowej, żeby się domyślić, że gdyby tak wyglądała konspiracja jak przedstawiono to w serialu, to polski dziś na mapie by nie było..

użytkownik usunięty

*oczywiście Polski, wybaczcie błąd..

ocenił(a) serial na 10

nie sądzę każdy by się wku*wił gdyby usłyszczał że " Czas honoru" to lukrowa bajeczka i romansidło dla nastolatek!!!

ocenił(a) serial na 3
Vintage_2

Uwielbiam, kiedy ktoś wypowiada się za ogół. I w takich chwilach mówię:
"Mów za siebie".

ocenił(a) serial na 10
Kalambo

Mam prawo mówić co chcę i do kogo chcę a ty mi tego kotku nie zabronisz !

ocenił(a) serial na 3
Vintage_2

Ależ ja nie zamierzam Ci tego zabraniać. Mamy w Polsce demokrację ze wszystkimi jej konsekwencjami. Moją wypowiedź należy traktować tylko jako uwagę, nie zakaz. I miałem prawo ją napisać, czego Ty również nie możesz mi zabronić.

użytkownik usunięty
Vintage_2

A nie pomyślałaś/eś internetowy debilu (skoro tak lubisz..) że skoro Ty uważasz "Czas Honoru" za arcydzieło, to ktoś może je uważać za totalnie denny serial? I tak samo Ty jak i on macie do tego prawo, więc błagam dzieciaku, zluzuj gumkę w majtkach i idź odrobić lekcje:|

użytkownik usunięty

*go.. nie je. się pomyliłam:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Vintage_2

Hahahaha biedne głupiutkie stworzenie. Ale w sumie masz racje! To oburzające, żeby ktoś obrażał "Czas Honoru". Może założymy jakiś klub i będziemy niszczyć takich nędznych ludzi, co Ty na to? Hahahaha

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem czy twoja wypowiedż jest bardziej żałosna czy głupia ?-,-

użytkownik usunięty
Vintage_2

A czytałaś kiedykolwiek swoje?

ocenił(a) serial na 10

A Ty swoje ? Bo jak nie to żałuj .

ocenił(a) serial na 4
Vintage_2

Wojna?, to była jakaś porządna bitwa w tym serialu?, nie przypominam sobie:D.
Polecam ''Szeregowca Rayana'' :D(LOL).
To jest kino wojenne ''CH'' to zaś telenowela w latach 40 zeszłego stulecia:D.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

serial jest o działalności Cichociemnych !

ocenił(a) serial na 3
Vintage_2

Inna sprawa, że sami Cichociemni nie zgodzili się na używanie tego określenia w serialu. Ciekawe, dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
christinearron

haha serio? ten serial pokazuje losy wojny, a nie jakieś romanse, pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 3
adeczka16

Patrząc na liczbę przy twoim nicku (oznacza zapewne wiek) to się nie dziwię, że masz takie zdanie o tym shicie.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

ten nick mam od 6 lat, pozdrowienia haha xD

ocenił(a) serial na 4
adeczka16

Kalambo-to samo chciałem napisać:D.