PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Świetna seria

ocenił(a) serial na 10

Czas Honoru 6 jest świetny, aktorzy grają wyśmienicie...niech TVP pieści ten serial dalej...ostatni
odcinek to majstersztyk...

ocenił(a) serial na 10
KaciorAlku

mam zupełnie inne zdanie porównując początkowe odcinki i teraźniejsze. Nie powinni ciągnąć go na siłę

ocenił(a) serial na 9
KaciorAlku

Nie rozumiem czym można aż tak się zachwycać się w 6 serii, moim zdaniem to najgorsza seria, bo są jakieś strasznie poboczne wątki i czasem mało istotne, np. o jakiejś kobiecie co kradnie pieniądze z baru, córka tej szefowej całej itp..
We wcześniejszych seriach był duży zwrot akcji, dużo akcji sabotażowych, a w tej serii tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi... już pół sezonu kręci się wokół jakiegoś Karkowskiego, trochę przesada...

ocenił(a) serial na 10
spiderx

Słuchajcie, lepiej niech robią takie seriale, niż Oiciec Mateusz czy cos w tym stylu...nie ma co narzekać

ocenił(a) serial na 5
KaciorAlku

Nie ma co narzekać, pewnie. Niech wciskają nam coraz większego gniota, ale NADAL nie ma co narzekać. A nie pomyślałeś, że gdybyśmy my jako widzowie mieli większe wymagania, to twórcy musieliby się bardziej postarać? Może serial dzięki temu byłby lepszy?

zuzanna_90

Czas Honoru powinien skończyć się na 5 serii.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

zuzana90 ale mnie ten serial się podoba..i tyle, paradoks też mi się podobał ale drugiej serii nie ma...

KaciorAlku

Chyba do zuzanny90 powinieneś to napisać ;)

KaciorAlku

serial był dobry przez pierwsze 3 serie. smiać mi się chce, jak aktorzy chodzą po pięknych ulicach zaraz po wojnie. mhm. rok 1945 i już mamy piękne mieszkania, uprzątnięte ulice. BZDURA. Już serial "Dom" pokazywał dużo więcej prawdy niż ten gniot, który ma się tak do historii, jak świnia do baletu. Wiecznie smutna Różdżka - czyli Wanda (odpowiednik Tereski z M jak miłość sprzed 10 lat ;] ), Zakościelny z wiecznie zaciętą miną...z czego żyje taki Wesołowski, taka Lena, taki Zakościelny, taki Wieczorkowski? Siedzą w lesie, fryzurki idealne, buziunie gładkie, rączki nieskalane żadną pracą. Serial żenujący. Nie mówiąc o próbie wepchnięcia przez scenarzystę i reżysera "Rozmów z katem". Brakowało koncepcji? Ktoś kiedyś powiedział, że serial powinien skończyć się w momencie dobrej oglądalności, żeby pozostawić niedosyt. Tu nie ma niedosytu. Jest przesyt.

kakaowiec_filmaniak

Jak dla mnie ten serial może trwać w nieskończoność. Jest jaki jest, a jak ktoś czuje przesyt, to po co ogląda?

ocenił(a) serial na 10
KaciorAlku

Według mnie najlepszym sezonem był 3 i 4.

ocenił(a) serial na 8
KaciorAlku

Rekwizytora trochę poniosło. Wyposażył Adamczyka vel Reinera w okulary z powłokami antyrefleksyjnymi :) Widać było to w odcinku "Sąd leśny" kiedy w kościele odbijały mu się refleksy w kolorze fioletowym :) W tych czasach powłoki były w sprzęcie wojskowym, a nie na szkłach okularowych.