PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

-10/10

ocenił(a) serial na 3

Niech zaprzestaną produkcji tego żałosnego serialu i to jeszcze przy niedzieli lepiej niech zaserwują Jak Rozpętałem
Drugą Wojnę Światową jest tam więcej prawdy i pośmiać się można.

ocenił(a) serial na 9
tomek1973_2

sory ale Twoja wypowiedź nic nie wnosi.
Zero argumentów, l dlaczego żałosny?????.
Faktycznie ten odcinek premierowy miał sporo przekłamań, logiki i błędów językowych.

ocenił(a) serial na 3
tomek1973_2

Aha, czyli wolisz kolejny serial w stylu M jak miłość? Ludzie marudzą na Czas Honoru, a nie widzą że to jedyny inny serial jaki leci obecnie w TV.

ocenił(a) serial na 3
KLAssurbanipal

Na temat M jak Miłość to nie chcę się wypowiadać,a co do Czasu Honoru ludzie wy nie widzicie co to jest za żenada,czterech pięknych młodych spadachroniarzy z Anglii zwalcza w Europie faszyzm a teraz walczy z komunizmem jestem bardzo ciekawy czy dożyją i przeskoczą mur z Wałęsą.
Nic innego w tym serialu tylko są aresztowani katowani no i odbijani z rąk wroga no i piękna pani doktor z kochankiem nazistą ja nie mogę tego strawić że wy możecie oglądać tych niby aktorów(celebrytów) jest mi was żal.Jak słyszę tą melodie to już dostaje ciarek.
Dla tego serialu daje 0/0 dla M jak Miłość nie mam skali bo nie oglądam i nie mam zamiaru.

ocenił(a) serial na 8
tomek1973_2

Co ty pieprzysz człowieku. Kochanek nazista? Każdy Niemiec to nazista? Historia nie jest czarno-biała i ten serial to dobrze ukazuje.
To fakt, ciąg aresztowanie-odbicie jest nadużywany, ale serial jest sam w sobie jest bardzo dobry, myślę, że średnia filmwebowa ocena 8.0 w pełni zasłużona.

ocenił(a) serial na 3
przemek6085

Ja nie pieprze bo dupą nie ruszam,nikt ci nie broni oglądaj bo to właśnie dla takich jak wy ten serial kręcą,ci co mają trochę pojęcia o drugiej wojnie św.i naziżmie to tego nie łykną ja wolę Stawkę Większą niż życie.

użytkownik usunięty
tomek1973_2

Ja nie uważam, że to jest żenada. Bardzo lubię ten serial i będę go oglądać. Żenada to np. "Klan".