PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88768
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

7 sezon

ocenił(a) serial na 10

A w nim Powstanie Warszawskie w 70 rocznicę wybuchu. Moim zdaniem bardzo dobra decyzja
producentów.. 6 sezon zostawił oczywiście furtkę ale myślę, że już się nie podejmą realizacji
dalszych losów bohaterów. Niemniej jednak szkoda wielka, że to już koniec, serial oglądało się
naprawdę z wypiekami na policzkach..

ocenił(a) serial na 10
p3run

Nakręcenie serialu o Powstaniu Warszawskim, to wielkie wyzwanie, na pewno będzie to się wiązało z znacznie większym nakładem finansowym, ciekawe czy TVP się zgodzi na coś takiego. Ja jestem za takim rozwiązaniem że seria VII pokazuje losy bohaterów po akcji z ostatniego odcinka serii VI, a w nim pokazane byłby sceny retrospekcyjne z Powstania Warszawskiego.

maciekd_filmweb

Ja uważam, że lepiej by było jakby zrobili film pełnometrażowy o powstaniu, a nie serial, który będzie się ciągnął przez 13 odcinków.

ocenił(a) serial na 8
bartoszu88

z tego co mi wiadomo, to film o Powstaniu już jest montowany, więc nie wydaje mi się, by TVP dublowało ten pomysł - ale fakt, faktem, zobaczyć ekipę z Czasu Honoru na ekranie kinowym... to by było coś!

ocenił(a) serial na 10
bartoszu88

Bezsensu... fimy o powstaniu juz sa a serialu w ogole. W koncu byloby cos nowego.. a jak serial to znaczy ze mozna doglebniej wejsc w historie i losy bohaterow niz tylko 'streszczenie'...

p3run

A jakie są szanse, że powstanie ten sezon? Wstępnie obiło mi sie o uszy nawet, ze to 6 sezon ma właśnie opowiadac o tym. Tak czy inaczej, to byłoby kapitalne gdyby powstał jeszcze jeden, w którym by "żyło" wiele postaci uśmierconych po sezonie 4. Problemem będą za pewne pieniądze.

ocenił(a) serial na 8
rocky1976

http://superseriale.se.pl/seriale/czas-honoru-producent-serialu-potwierdza-7-sez on-bedzie-o-powstaniu-warszawskim_363189.html
Google nie gryzie ;)

Micho3

Ale nie zawsze mówi prawdę :) Ale swoją drogą o ile to, co tm pisze jest prawdą, to zapowiada się baaaardzo ciekawie.

ocenił(a) serial na 7
rocky1976

a mi się wydaje,że dziwnie będzie oglądać losach bohaterów o których widmo jak się dalej potoczą co z tego,ze będzie Janek i Celina skoro wiadomo,że i tak zginą po wojnie, a jeśli będą nowi bohaterowie (tak słyszałam) to to już jednak będzie trochę inny serial. wydaje mi się,że już nie będzie kolejnych sezonów w powojennej Polsce, bo jak by się to miało potoczyć? wiadomo,że ich los będzie bez happy endu, tym bardziej smutno....

ocenił(a) serial na 6
agaz_82

Fajnie, że będzie kontynuacja serialu, fajnie, że powstanie, ale nie fajnie, że na razie (oby) brak kontynuacji wątku powojennego, który IMO jest równie ciekawy, jak nie bardziej. Czy TVP boi się tego wątku tak jak "Historii Roja" ?