A w nim Powstanie Warszawskie w 70 rocznicę wybuchu. Moim zdaniem bardzo dobra decyzja
producentów.. 6 sezon zostawił oczywiście furtkę ale myślę, że już się nie podejmą realizacji
dalszych losów bohaterów. Niemniej jednak szkoda wielka, że to już koniec, serial oglądało się
naprawdę z wypiekami na policzkach..
Nakręcenie serialu o Powstaniu Warszawskim, to wielkie wyzwanie, na pewno będzie to się wiązało z znacznie większym nakładem finansowym, ciekawe czy TVP się zgodzi na coś takiego. Ja jestem za takim rozwiązaniem że seria VII pokazuje losy bohaterów po akcji z ostatniego odcinka serii VI, a w nim pokazane byłby sceny retrospekcyjne z Powstania Warszawskiego.
Ja uważam, że lepiej by było jakby zrobili film pełnometrażowy o powstaniu, a nie serial, który będzie się ciągnął przez 13 odcinków.
z tego co mi wiadomo, to film o Powstaniu już jest montowany, więc nie wydaje mi się, by TVP dublowało ten pomysł - ale fakt, faktem, zobaczyć ekipę z Czasu Honoru na ekranie kinowym... to by było coś!
Bezsensu... fimy o powstaniu juz sa a serialu w ogole. W koncu byloby cos nowego.. a jak serial to znaczy ze mozna doglebniej wejsc w historie i losy bohaterow niz tylko 'streszczenie'...
A jakie są szanse, że powstanie ten sezon? Wstępnie obiło mi sie o uszy nawet, ze to 6 sezon ma właśnie opowiadac o tym. Tak czy inaczej, to byłoby kapitalne gdyby powstał jeszcze jeden, w którym by "żyło" wiele postaci uśmierconych po sezonie 4. Problemem będą za pewne pieniądze.
http://superseriale.se.pl/seriale/czas-honoru-producent-serialu-potwierdza-7-sez on-bedzie-o-powstaniu-warszawskim_363189.html
Google nie gryzie ;)
Ale nie zawsze mówi prawdę :) Ale swoją drogą o ile to, co tm pisze jest prawdą, to zapowiada się baaaardzo ciekawie.
a mi się wydaje,że dziwnie będzie oglądać losach bohaterów o których widmo jak się dalej potoczą co z tego,ze będzie Janek i Celina skoro wiadomo,że i tak zginą po wojnie, a jeśli będą nowi bohaterowie (tak słyszałam) to to już jednak będzie trochę inny serial. wydaje mi się,że już nie będzie kolejnych sezonów w powojennej Polsce, bo jak by się to miało potoczyć? wiadomo,że ich los będzie bez happy endu, tym bardziej smutno....