PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88770
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

APACZ

ocenił(a) serial na 10

Najlepsza postać serialu ever.

ocenił(a) serial na 9
Bogdan4674

Mi się nie podoba. Gra bez emocji. Tym bardziej, że obejrzałam juz drugi odcinek, i nie podoba mi się,że z dwudziestoletniego smarkacza zrobili mężczyznę który opiekuje się swoją siostrą.

ocenił(a) serial na 10
agusialoff

Czy drugi odcinek to jest to samo co było 1 sierpnia czy coś innego?

ocenił(a) serial na 10
maciekd_filmweb

Wiesz młodzież wtedy szybciej dojrzewała, wojna, pewnie ojca stracił i jej go zastępuje

Bogdan4674

Na pewno nie jest najlepszą postacią :) bo do Janka,Rainera,Halbego,Ryżkowskiego czy choćby Marii Konarskiej nie ma go co porównywać. Nie dość że jest mniej ważny niż większość bohaterów i jest go mało na ekranie, to Musiał jako aktor nie pokazuje charakteru bohatera,ale ja będę się pewniej wypowiadał jak sezon się skończy bo może Maciek pokaże że jednak jest dobrym aktorem. Dla mnie w tym sezonie najlepszy jest Wilk,najlepszy bohater,gra Fidusiewicza świetna.

ocenił(a) serial na 10
awesomeone1

SARKAZM

Bogdan4674

Sorry xD Dobrze ukryty bo myślałem że jesteś kolejnym fanem rodzinki.pl i serio tak myślisz.

ocenił(a) serial na 10
awesomeone1

Nie przepadam za Musiałem, ponieważ wypłynął bo ma znanych starych i TVP lubi na bazie za granicy robić z beztalenci aktorów pierwszorzędnych.

ocenił(a) serial na 8
awesomeone1

też polubiłam Wilka :) i Mickiewicza :D szkoda, że pewnie na koniec i tak wszyscy nowi zginą jakąś epicką śmiercią

tolerancja91

Pewnie tak będzie. Sorry że spytam ale co to za głupi nick ?

ocenił(a) serial na 8
awesomeone1

błędy młodości ;p a teraz byłoby mi szkoda czasu, żeby zakładać nowe konto i na nowo oceniać setki filmów ;p