Własnie w pytaniu na sniadanie aktorzy mowili, iz bd 6 seria. pawilicki mowil, ze sam wyszedl z
inicjatywa usmiercenia swojej postaci, po czym gdy dowiedzal sie ze bd 6 seria troche tego
zalowal. moze nie byl moim ulubionym bohaterem, ale kurde mogli zabic lene, albo kogos, a nie
zniszczyc nasza 4 :(
VI sezon bd emitowany wiosna 2013 roku :(
Bardzo lubię ten serial, ale miałem nadzieję, że to już koniec... wydaje mi się, że to już ciągnięcie trochę na siłę.
Co? Nie powiedzieli Pawlickiemu że myślą o 6 serii i zgodzili się na uśmiercenie go? No zaraz się poryczę. Ja np. bardzo, bardzo lubiłam Janka i następna seria bez niego... Tylko w trójkę chłopaki... Do kitu. Ciekawe czemu chciał żeby go zabili? Może żeby pokazać jak bardzo jest bohaterski i że dla tej swojej Leny i dziecka zrobiłby wszystko... Możliwe że gdyby nikt nie zginął niektórym mogłoby się nie podobać, że wszystko skończyło się "za dobrze". Zgadzam się z kolegą powyżej 6 seria byłaby dość naciągana.
powiedzieli i zapytali czy maja zniszczyc scenariusz, a on stwierdzil, ze tak bd bardziej realnie (wszyscy nie moga przezyc)
Nie wyobrażam sobie 6 serii...
'Wiele wskazuje na to, że "Czas honoru" doczeka się kontynuacji.
- Temat wydaje się być co prawda wyczerpany, ale uważamy, że jest jeszcze kilka wątków do pociągnięcia - mówi w "Super Expressie" Jerzy Kapuściński, dyrektor telewizyjnej Dwójki.
Jak czytamy na łamach tabloidu, fabuła szóstej serii najprawdopodobniej skupi się bardziej na problemach kobiet z okresu wojennego i powojennego.'
" jest jeszcze kilka wątków do pociągnięcia"...hahahah jest jeszcze trochę kasy do zgarnięcia puki jest oglądalność to trzeba doić te krowę aż się ja zadoi na śmierć.
To stara, w dodatku plotkarska informacja. Nikt z twórców na temat tej "kobiecej serii" się nie wypowiedział.
To z PnŚ jest nową informacją.
Nie bój się w kolejnej serii okaże się ze śmierć Janka to była genialnie przeprowadzona mistyfikacja w celu zmylenia wrogich służb ;)))
Wiosną 2013? Wydawało mi się, że wiosną to będą kręcić a emisja jak zawsze będzie we wrześniu. Z każdym z sezonów tak było. Wątpię żeby teraz zimą kręcili serial.
tak mowili w pytaniu na sniadanie, ze emisja 6 serii na antenie tvp2 juz wiosna 2013 roku
Dziwne. Czyli teraz kręcą. Chyba że się pomylili i mieli na myśli jesień. Pirerwszy raz by tak było.
moze sie pomylili, ale skoro jeszcze przed nagraniem sceny smierci janka juz mowili o 6 serii, to moze napisali ja szybko i teraz kreca? nie wiem juz w sumie
ty glupio mogliby mu powiedziec ze bd 6 seria a tak to usmiercili Janka a potem on zaluje bop nic nie widziałszkoda :(
ale powiedzieli mu ze moga zmienic scenariusz, ale on sie zastanowil i stwierdzil ze nie:(
no,z tego cowiem kiedy on sie juz dowiedzial ze jest 6 seria to mowili ze moga zmatoac,ale nie dziwie sie ze nie chcial,moim zdnaiem i tak gljupio zrobili ;(
a moim zdaniem, zrobił dobrze... wszyscy wiedzieli, że widzowie krzywo patrzą na to, że wszyscy wokół giną oprócz dream teamu i jego aniołków... ktoś się musiał poświęcić, żeby było na koniec dramatycznie i polało się wiele łez. Padło na Pawlickiego. Ja tam się cieszę, że go zabili, od jakiegoś czasu nie lubię Pawlickiego, tzn. bardzo go lubiłam patrząc przez pryzmat Czasu honoru, ale obejrzałam inne jego role, wywiady z nim, a nawet byłam na jednej sztuce w teatrze i nie wywarł na mnie dobrego wrażenia... niestety, ale w życiu nie jest takim ideałem jak serialowy Janek, a wiele osób go właśnie takim postrzega...
Aktorsko o wiele lepszy jest Jan Wieczorkowski, który co prawda ma dłuższy staż pracy niż pozostali aktorzy wielkiej czwórki, ale to i tak nie zmienia faktu, że warsztat ma najlepszy, a i jako bohater jego wątki też są ciekawsze
Nie rozumiem tylko, po co ta szósta seria :/ dla mnie temat się wyczerpał już na trzeciej. Czwarta była do kitu, a piąta miała potencjał, ale jakoś go jednak nie wykorzystali ;/ Gdyby nie Magdalena Cielecka i Grzegorz Damięcki, to nie oglądałabym już tego tasiemca. Swoją drogą ciekawa jestem, czym skusili takich aktorów teatralnych twórcy, zwłaszcza Damięckiego... no ale to CH, przez wielu w środowisku uznawany za najlepszy polski serial, więc to jednak nie obciach w nim zagrać ;p Będą kręcić teraz w Londynie? a tych co zostali w Polsce na tej zabitej dechami wsi, gdzie się ukryła Maria z Otto? Eee... ;/
Mnie osobiście podobał się w "Drzazgach". Bardzo dobry film i bardzo fajna rola. Polecam :-)
I jeszcze "Jutro idziemy do kina", tylko że tam gra chłopaka bardzo podobnego do Janka, więc nie bardzo miał szansy pokazać czegoś nowego.
no nie wiem ja mysle inaczej ale coz ;) jak dla mnie serie byly spoko i jednak wolalabymm zeby kogo innego usmiercili heheh tak czy siam ostatni odcinek byl dla mnie zle zrealizowany i zagrany,a na pogrzebie to juz wg hehe ;D
"niestety, ale w życiu nie jest takim ideałem jak serialowy Janek"
Mogłabyś napisać coś więcej? Czyżby okazał się chamem i prostakiem, który nawet autografu nie da, bo mu się rączka zmęczy? Niestety coraz więcej takich w naszym szołbiznesie.
nie jestem typem człowieka, który biega za "gwiazdami" i prosi ich o autografy... na co dzień nawet jak widzę kogoś znanego, to albo ignoruję, albo się uśmiechnę i mi miło jak ktoś uśmiech odwzajemni albo porozmawiam, jak w ogóle jest możliwość przeprowadzenia rozmowy... ale do meritum... w wywiadach wielu, naprawdę, to nie ejst kwestia jakiegoś jednego przypadku, czy wpisu na portalu typu pudelek, ale Pawlicki sprawia wrażenie prostaka, i zwyczajnego aroganckiego buca, któremu sodówka uderzyła do głowy, o przeklinaniu w miejscach publicznych i traktowaniu fanów nawet się nie wypowiem. Co nie zmienia faktu, że jego kreacja w Czasie Honoru jest godna podziwu i chwały... to piękne, że żyli tacy ludzie gotowi oddać życia za Ojczyznę
ja miałam wrażenie, że on ma już po prostu dość.... ze ciąg dalszy byłby już za bardzo naciągany. Zresztą jak sam powiedział, po wojnie wszelka walka z komunistami była tłamszona i ciężko było o walkę zbrojną a bez niej "to już by był zupełnie inny serial" ....