Właśnie na Telekamerach zostało zapowiedziane, że jesienią zobaczymy IV serie Czasu Honoru! Ja tam się cieszę, bo serial mi się bardzo spodobał:)
Ja też się bardzo cieszę. Czas honoru powinien wygrać Telekamery, nie żebym miała coś przeciwko Ojcu Mateuszowi ale to jednak Czas honoru:)
Drugie miejsce to i tak świetny wynik, nie sądziłem że serial jest tak popularny. Budujące były te oklaski z sali, które dostał kiedy zapowiadano piątkę nominowanych. Piękne to zwieńczenie znakomitego trzeciego sezonu. Ludzie wiedzą co dobre.
Tylko nie to... -.-
Tak, za chwilę posypią się teksty ,,jak nie chcesz nie oglądaj". Chodzi o to, że nie bardzo wiem o czym miałby następny sezon opowiadać. Spełnią się zapowiedzi? Dziękuję, nie chce mi się oglądać starych Cichociemnych walczących o kościół w Nowej Hucie i przeskakujących z Wałęsą przez płot.
Serial powinien się skończyć; pomijając brak dobrej alternatywy 4 sezonu, to jeszcze całokształt fabuły, aktorstwa... Nie, dziękuję.
Zawsze trzeba wiedziec kiedy skończyć. Uwielbiam ten serial i z jednej strony bardzo bym chciała żeby powstały dalsze serie, ale z drugiej polscy twórcy nie wiedzą kiedy trzeba przestać kręcić kolejne odcinki. Wiosną na ekrany powraca Ranczo, które też już się "niby" skończyło i obawiam się, że z tak dobrej produkcji jak Czas honoru stworzą niekończącą się telenowelę. Trzeba poczekać i zobaczyć, potem oceniać. Na ostatnim epizodzie trzeciej serii mógłby być koniec całego serialu. Cichociemni odbyli wielką akcję, zabili wszystkich swoich prześladowców, resztę widzowie powinni dopowiedzieć sobie sami. Takie jest moje zdanie.
Baaardzo mnie to cieszy, uwielbiam ten serial. Co prawda nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie wyglądało po śmierci wszystkich prześladowców, został tylko Rainer.... Zobaczymy.
Jak tylko Rainer? A szef wszystkich niemieckich szefów niejaki Adolf H. Mam kumpla który jest wózkowym kamery na planie i mi zdradził fabule kolejnej serii. Mianowicie nasi super komandosie przebrani za snopki słomy przekradną się do tajnej kwatery Hitlera i podejmą probe zamachu. A czy zamach się udał tego wam nie zdradzę aby nie zniszczyć całej dramaturgii tej wysokich lotów produkcji filmowej