Dzięki Bogu że nazwa tej formacji nie pada ani razu w te kupie jaką jest ten serial, to by była
obraza dla tych dzielnych ludzi. Nie wiem za co te oceny pokroju 8.1 gdzie TTS ma tylko 6.8 a jest o
niebo lepsza od tego cudu TVP 2
Widocznie większość uważa Czas honoru za lepszy od Twierdzy, będziesz się musiał z tym pogodzić.
a wiesz co jest najgorsze, że 90 % ludzi uzna że tak naprawdę było a serial ma tyle do prawdziwe historii co nic
No już dajcie spokój. Przecież to nie film dokumentalny tylko serial fabularny. Nikt nie mówi, że serial jest oparty na faktach.
Przepraszam TTS o jaki serial Ci chodzi bo chciała bym obejrzeć dla porównania.
Tajemnica Twierdzy Szyfrów. Dla mnie z kolei w porównaniu z Czasem Honoru, to ta Twierdza jest słabiutka, więc to jest bardzo subiektywne.
Wiesz ja się w tym serialu zakochałam a dużo o drugiej wojnie czytałam i kilka akcji jest bardzo podobnych.
Ja też uwielbiam Czas, choć moje zamiłowanie do historii II wojny światowej każe mi patrzeć na niego z przymrużeniem oka.
Ja jakoś nie interesowałam się historią drugiej wojny światowej ale wzięłam udział w konkursie o niej i zajęłam pierwsze miejsce. :D Teraz bardziej mnie to interesuje i między innymi przez to zaczęłam ten serial oglądać
Interesując się historią , przestałem oglądać chyba po drugim odcinku .
Stanowił on zagrożenie dla telewizora któremu groziło rozbicie.
Oj przestań serial nie jest może idealny ale naprawdę dobrze zrobiony nie rozumiem jak można mu wystawić jeden na dziesięć :|
Szczerze Ci powiem , że dałem pałę z ciężkim sercem , ale czystym sumieniem.
Serial miał wielki potencjał.
Niestety natłok idiotyzmów zwalił mnie zwyczajnie z nóg.
Nie będę ich wymieniać bo temat był wałkowany na tym portalu wielokrotnie.
Jak dla mnie wyszedł koszmarek.
Ja się z Tobą absolutnie nie zgodzę. W porównaniu z innymi polskimi serialami ten jest Genialny. I na jedynkę nie zasługuje może Ci się nie podobać ale to nie jest taki gniot jak klan czy m jak miłość którym jedynka się należy. Tu minimalnie czwóreczka jeśli ci nie pasuje.
Wymień kilka idiotyzmów bo nie uczestniczyłam wcześniej w takich tematach