PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Cichociemni

ocenił(a) serial na 1

Dzięki Bogu że nazwa tej formacji nie pada ani razu w te kupie jaką jest ten serial, to by była
obraza dla tych dzielnych ludzi. Nie wiem za co te oceny pokroju 8.1 gdzie TTS ma tylko 6.8 a jest o
niebo lepsza od tego cudu TVP 2

ocenił(a) serial na 8
maciej2801

Widocznie większość uważa Czas honoru za lepszy od Twierdzy, będziesz się musiał z tym pogodzić.

ocenił(a) serial na 1
Essien_M

a wiesz co jest najgorsze, że 90 % ludzi uzna że tak naprawdę było a serial ma tyle do prawdziwe historii co nic

maciej2801

No już dajcie spokój. Przecież to nie film dokumentalny tylko serial fabularny. Nikt nie mówi, że serial jest oparty na faktach.

ocenił(a) serial na 8
ullmayer

Jak coś to "daj spokój". Przecież ja nie krytykuje tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
maciej2801

Przepraszam TTS o jaki serial Ci chodzi bo chciała bym obejrzeć dla porównania.

użytkownik usunięty
TheLejdis

Tajemnica Twierdzy Szyfrów. Dla mnie z kolei w porównaniu z Czasem Honoru, to ta Twierdza jest słabiutka, więc to jest bardzo subiektywne.

ocenił(a) serial na 10

Wiesz ja się w tym serialu zakochałam a dużo o drugiej wojnie czytałam i kilka akcji jest bardzo podobnych.

użytkownik usunięty
TheLejdis

W Twierdzy czy w Czasie?

ocenił(a) serial na 10

W Czasie Honoru twierdzy nie oglądałam :]

użytkownik usunięty
TheLejdis

Ja też uwielbiam Czas, choć moje zamiłowanie do historii II wojny światowej każe mi patrzeć na niego z przymrużeniem oka.

ocenił(a) serial na 10

Ja jakoś nie interesowałam się historią drugiej wojny światowej ale wzięłam udział w konkursie o niej i zajęłam pierwsze miejsce. :D Teraz bardziej mnie to interesuje i między innymi przez to zaczęłam ten serial oglądać

ocenił(a) serial na 2
TheLejdis

Interesując się historią , przestałem oglądać chyba po drugim odcinku .
Stanowił on zagrożenie dla telewizora któremu groziło rozbicie.

ocenił(a) serial na 10
nightgale

Oj przestań serial nie jest może idealny ale naprawdę dobrze zrobiony nie rozumiem jak można mu wystawić jeden na dziesięć :|

ocenił(a) serial na 2
TheLejdis

Szczerze Ci powiem , że dałem pałę z ciężkim sercem , ale czystym sumieniem.
Serial miał wielki potencjał.
Niestety natłok idiotyzmów zwalił mnie zwyczajnie z nóg.
Nie będę ich wymieniać bo temat był wałkowany na tym portalu wielokrotnie.
Jak dla mnie wyszedł koszmarek.

ocenił(a) serial na 10
nightgale

Ja się z Tobą absolutnie nie zgodzę. W porównaniu z innymi polskimi serialami ten jest Genialny. I na jedynkę nie zasługuje może Ci się nie podobać ale to nie jest taki gniot jak klan czy m jak miłość którym jedynka się należy. Tu minimalnie czwóreczka jeśli ci nie pasuje.
Wymień kilka idiotyzmów bo nie uczestniczyłam wcześniej w takich tematach

ocenił(a) serial na 2
TheLejdis

Długo by pisać .
Poczytaj tu :
http://www.filmweb.pl/serial/Czas+honoru-2008-470293/discussion/Szpiedzy+Specjal nej+Troski,1570142