PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Co Wy w tym widzicie?

użytkownik usunięty

Wyjaśnijcie mi bo serio nie ogarniam? Jak widzę twarze gwiazd ze wspaniałych polskich telenowel w każdej scenie tego serialu to mnie na wymioty zbiera. I w ogóle ani to fajne, ani wzruszające ani ciekawe.

Może gdyby główne role grali młodzi, mniej znani zdolni aktorzy bym inaczej na to patrzył. PRZEREKLAMOWANE W CH

ocenił(a) serial na 10

Pierwsze zdanie, mówi samo za siebie. Mamy do czynienia z DEBILEM

użytkownik usunięty
adaamos10

Dzięki za wyjaśnienie dlaczego serial jest taki dobry fanboyu

ocenił(a) serial na 10

jest dużo ludzi którym się to podoba a mnustwo co mnie wkurza zakładając takie tematy... ludzie OGAR!!!! nie lubisz to nie oglądaj i nie spój dnia innym!!!! nie podoba ci się... myślisz że jest to ani fajne,ani wzruszające ani ciekawe to po jaką cholere to oglądasz??????

użytkownik usunięty

te gwiazdy polskich telenowel, to nieźli aktorzy. większość z nich na codzień gra w teatrach u świetnych reżyserów, w bardzo dobrych sztukach, ale muszą jakoś zarabiać na życie, więc grają w tasiemcach. to wcale im nie ujmuje talentu. a "Czas Honoru" nie musi wszystkich interesować. Ale spróbuj ogarnąć, że dla bardzo dużej grupy ludzi to interesujący, pouczający, trzymający w napięciu, wzruszający, zabawny i jedyny wartościowy serial spośród tego co oferuje nam telewizja. Dobrze oddaje ducha tamtych czasów i ma całkiem zgrabnie napisany scenariusz, aktorzy uważam grają dobrze... Nie wiem jakich jeszcze wyjaśnień oczekujesz.

ocenił(a) serial na 4

No polska telewizja na pewno.

Serial jest jaki jest, ale to dzięki niemu zainteresowałem się bardziej tematem i zacząłem czerpać wiedzę z różnych ambitniejszych źródeł.