PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru
ocenił(a) serial na 4
farina280379

A o czym miałby być, poza tym jeszcze 4 się nie skończył a dobrze by było przetrzebić dzielną ekipę bo chłopaki mają za dużo szczęścia jak na swoją profesje....

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

fuksa mają haha

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Gdzieś przeczytałem, że w tym serialu nie zginie żaden z głównych bohaterów bo to tzw. 'bohater zbiorowy' do którego widz jest zbyt przywiązany, chociaż ja dla realizmu bym jednego chociaż....

Co do 5 sezonu to chciałbym żeby jeszcze wojenne czasy były choć zdaje sobie sprawę, że przejście w czasy powojenne jest nieuniknione ;/ ale i tak będę czekał z niecierpliwością :)

ocenił(a) serial na 7
robert15ryba

Losy po wojnie mogłyby być ciekawsze, ponieważ jestem pewien że nie każdy z nich ruszył by do Lasu, jedni przyjęli by nową władze z uśmiechem a inni stanęli by po drugiej stronie. Wiele wątków mogło by się pojawić. Czasy po wojnie ( ale dla Polski wojna nie skończyła się w 1945. r) są bardzo ciekawe jak i tragiczne.

WOLVERINE55

Komedia sie robi, Janek uwolnił się sam, hahah

ocenił(a) serial na 10
farina280379

5 sezon zapewne będzie od września 2012, jak każdy nowy sezon :( będzie opowiadał o ich losach po wojnie. już nie mogę się doczekać :)

agatazyra

Bez przesady, serial ogląda się miło, ale ileż można to jeszcze ciągnąć. Jak ktoś jeszcze nie zauważył to końcówka 4 sezonu polega na tym samym co końcówka sezonu 3 (najpierw Tadeusz, teraz Osmańska).Jest ciekawie, zwłaszcza teraz wątek z Jankiem, ale kończą im się już racjonalne pomysły, i nie wiem co jeszcze by się mogło dziać w sezonie 5.

ocenił(a) serial na 6
janosik6

W piątym sezonie mogą pokazać ich losy po wojnie i ich tragizm. Fakt trzeci i czwarty sezon mają podobieństwa, ale losy po wojnie to już zupełnie inna bajka.

Ann11000

Szczerze wątpię żeby to mogło być ciekawe.

ocenił(a) serial na 6
janosik6

To mogłoby by być nawet ciekawsze - zakończenie ich losów, pokazanie tego, że mimo wygranej wojny i tak przegrali, tego całego tragizmu.

ocenił(a) serial na 7
Ann11000

ja uważam, że w nastepnej serii będzie powstanie warszawskie, bo ci faceci co przekazują grypsy mamie Guzika i Władka to oni jakąś broń w stajni chowali i wgl, a po za tym już się zbliża czas powstania.

ocenił(a) serial na 8
agatazyra

słyszałam, że będzie coś o powstaniu warszawskim... jeśli nakręcą 5 część

dominika9027

powstanie warszawskie potwierdzone tak samo 4 sezonem Gonera i pani osmańska jako ruscy, nawet zdjęcie mieli razem

ocenił(a) serial na 7
shzb25

NIE MA KASY na powstanie. A wielka szkoda.... marzę, żeby Amerykańce zrobiły jakiś piękny film o Polsce ze świetną obsadą i Zimmerem jako kompozytorem....

ocenił(a) serial na 4
szymon0018

Amerykanie nie lubią filmów o tych którzy przegrali wojnę a my ją w zasadzie przegraliśmy(aha już widzę historyków którzy mnie krytykują).

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Ano, po części masz rację, ale nie całkiem ;) Bo taka prawda, że znaleźliśmy się wtedy między młotem a kowadłem.

ocenił(a) serial na 1
WOLVERINE55

Teoretycznie jakaś szansa jest. Może komuś w holiłudzie przyjdzie do głowy zekranizowanie pewnej książki.

http://ksiazki.tv/n/1483

ocenił(a) serial na 10
polukr

Podobno ma nie być 5 sezonu i tak byłoby najlepiej. Zakończyć na tym i basta.