Co się stało z Bogusiem (To ten chłopiec ze wsi co mu rodziców zabrali co go przygarną posterunkowy z rodziny zastępczej :D znaczy pan Boberek :D)? umknęło mi to jakos...
Kojarzy ktoś?:)
noo ale on go przygarnął a potem w ogóle go nie było i nie ma co się z nim stało. przynajmniej tak mi się wydaje?
oglądałam przez ostatnie tygodnie na vod wszystkie odcinki ale mało uważnie i właśnie zginął mi gdzieś boguś:)
Bronek przyprowadził Bogusia do mieszkania, w którym po uwolnieniu z robot przymusowych zamieszkały Wanda z matką. Według programu tv, dzis jest odc 51/ przedostatni odc. sezonu IV , takze szybko sie wyjasni co sie z dzieckiem stało :-). Jak dobrze pamietam, w V sezonie Bogusia nie było.
No właśnie to było głupie strasznie albo ja czegoś nie rozumiem. Przecież ten chłopaczek mieszkał gdzieś tam na obecnym południowym-wschodzie kraju, a jego rodzice zostali zamordowani. To skąd nagle u jakiegoś komuszka to zdjęcie?
Można tak przyjąć, ale jakby nie patrzeć to bez żadnego wytłumaczenia tej historii strasznie dziwne to się wydaje...
PS zaginął