PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Co z Bogusiem?

ocenił(a) serial na 10

Co się stało z Bogusiem (To ten chłopiec ze wsi co mu rodziców zabrali co go przygarną posterunkowy z rodziny zastępczej :D znaczy pan Boberek :D)? umknęło mi to jakos...
Kojarzy ktoś?:)

malami91

Przygarnął go Bronek, akurat ''na czasie'' są odcinki w TVP Historia o 17.00.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

noo ale on go przygarnął a potem w ogóle go nie było i nie ma co się z nim stało. przynajmniej tak mi się wydaje?

oglądałam przez ostatnie tygodnie na vod wszystkie odcinki ale mało uważnie i właśnie zginął mi gdzieś boguś:)

malami91

Bronek przyprowadził Bogusia do mieszkania, w którym po uwolnieniu z robot przymusowych zamieszkały Wanda z matką. Według programu tv, dzis jest odc 51/ przedostatni odc. sezonu IV , takze szybko sie wyjasni co sie z dzieckiem stało :-). Jak dobrze pamietam, w V sezonie Bogusia nie było.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Nie było ale szpicel którego Bronek rozwalił miał zdjęcie Bogusia w portfelu

ocenił(a) serial na 8
maciekd_filmweb

No właśnie to było głupie strasznie albo ja czegoś nie rozumiem. Przecież ten chłopaczek mieszkał gdzieś tam na obecnym południowym-wschodzie kraju, a jego rodzice zostali zamordowani. To skąd nagle u jakiegoś komuszka to zdjęcie?

ocenił(a) serial na 10
przemek6085

Może w trakcje Powstania chłopak zaginą i to czerwone ścierwo go przygarnęło

ocenił(a) serial na 8
maciekd_filmweb

Można tak przyjąć, ale jakby nie patrzeć to bez żadnego wytłumaczenia tej historii strasznie dziwne to się wydaje...
PS zaginął

maciekd_filmweb

To nie był Boguś z IV serii...