Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89209
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Cudowny serial.

użytkownik usunięty

Polacy byli bohaterami II wojny . Tyle że Zachód super Polaków wydymał i polskie bohaterstwo psa z
kulawą nogą na świecie nie obchodziło A dziś tworzy się się takie tkliwe seriale jak ten . Np Francuzi
byli w ogromnej większości byli kolaborantami a dziś to Francuzi oskarżają Polaków o antysemityzm
podczas wojny . Pierwotnie oceniłem ten serial na ! ale że nie było to sprawiedliwie (oceniłem to w
nerwach ) trochę podwyższyłem ocenę Drodzy rodacy : więcej seriali promujących zdrowy rozsądek a
mniej dzieł pokazujących jacy to byliśmy wspaniali . Bo byliśmy wspaniali i nic nam to nie dało.

ocenił(a) serial na 8

Tak, byliśmy bardzo bohaterscy. Chłopaki bagnet na broń! Tak oto podczas powstania warszawskiego zginęło 100000 nie wmieszanych w to ludzi. Może i masz rację, że Francja powinny atakować Niemcy od zachodu, ale my też popełnialiśmy wiele błędów. Nawet więcej. Vive la Pologne!
Serial bardzo fajny. Nie rozumiem o co chodzi lazurytowi. Nie byliśmy wspaniali, aż tak bardzo. Kto w naszym kraju wspomina o Finach, którzy wygrali z Rosjanami. My tylko przegrywaliśmy. Dlaczego, by się nie poddać Niemcom? Wyszłoby na lepsze. Ale już nie będę się spierał. Jeden z niewielu filmów, który pokazuje, że Niemcy byli inteligentni. Na przykład w Indiana Jones Niemcy to kretyni(bardzo lubię ten film).