PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88839
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru
MrAnderson

będzie.

ocenił(a) serial na 10
Mrs_Shooter

a kiedy?

ocenił(a) serial na 10
sergiusznowak

hmmm ciekawe co będzie w tym 4 sezonie, jak wszyscy się rozjeżdżają i bez Bronka ;/ ?

Robertul

po czym to stwierdziłeś? -_-

Przed chwilą po zakończeniu emisji leciała reklama z dumnym tekstem ''włącz myślenie''.

sergiusznowak

Jak zawsze - jesienią następnego roku.

ocenił(a) serial na 10
Mrs_Shooter

na pewno będzie? ja po dzisiejszym odcinku ze smutkiem stwierdzam, że to chyba już koniec. ale jeśli miałby być kolejny sezon to byłoby SUPER! moim zdaniem to najlepszy serial na świecie, ever!

ocenił(a) serial na 9
MrAnderson

Na jesień 2011 roku planowana jest premiera czwartej serii :D już nie mogę się doczekać,eh....

iwo84ona

Czy Bronek na pewno został uśmiercony?

martaalicja

Bronek będzie żył. Pewnie tylko ranny został. następna seria będzie o czasach powojennych.

ocenił(a) serial na 8
jonaszmiauczynski

Skąd masz niby taką wiadomość że będzie o czasach powojennych ? Ja pierwsze słyszę.

ocenił(a) serial na 7
Rzedzian

ja nie wyobrazam sobie 13 odcinków w sumie o niczym, bo co oni moga robic po wojnie? No chyba nie walczyc w podziemiu z komunistami, bo raz bylaby to farsa, dwa sam temat jest nudny.

ocenił(a) serial na 10
iwo84ona

nie usmiercajcie bronka, wcale nie wiadomo czy nie zyje

ocenił(a) serial na 7
marus_2

eee tam niech go uśmiercą tylko szkoda że tak długo trzeba czekać

ocenił(a) serial na 10
Baal

Właśnie skąd macie takie informacje?

Musi być czwarta seria !

ocenił(a) serial na 7
Baal

A który to rok w tej serii był '42, 43'?

ocenił(a) serial na 7
sebogothic

Cały czas jest rok 1941! Serial zaczyna się na wiosnę, a mamy wrzesień. I to jest lipa, strasznie wolno czas płynie w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
MrAnderson

Wnioskuję z waszych wypowiedzi, że będzie :) To super. A co do potencjalnej śmierci Bronka to uważam, że mógł on rzeczywiście zginać, co dodało by serialowi dramaturgii i realizmu, bo po takim postrzale wątpię by mógł przeżyć. Ale nie przesądzajmy teraz, okaże się za rok (?) :)

MrAnderson

Na stronie internetowej Czasu Honoru jest napisane, że jednak Bronek został ciężko ranny.
Jej, najgorsze jest to długie czekanie na kolejny sezon ;/