hmmm ciekawe co będzie w tym 4 sezonie, jak wszyscy się rozjeżdżają i bez Bronka ;/ ?
po czym to stwierdziłeś? -_-
Przed chwilą po zakończeniu emisji leciała reklama z dumnym tekstem ''włącz myślenie''.
na pewno będzie? ja po dzisiejszym odcinku ze smutkiem stwierdzam, że to chyba już koniec. ale jeśli miałby być kolejny sezon to byłoby SUPER! moim zdaniem to najlepszy serial na świecie, ever!
Na jesień 2011 roku planowana jest premiera czwartej serii :D już nie mogę się doczekać,eh....
Skąd masz niby taką wiadomość że będzie o czasach powojennych ? Ja pierwsze słyszę.
ja nie wyobrazam sobie 13 odcinków w sumie o niczym, bo co oni moga robic po wojnie? No chyba nie walczyc w podziemiu z komunistami, bo raz bylaby to farsa, dwa sam temat jest nudny.
Cały czas jest rok 1941! Serial zaczyna się na wiosnę, a mamy wrzesień. I to jest lipa, strasznie wolno czas płynie w tym serialu.
Wnioskuję z waszych wypowiedzi, że będzie :) To super. A co do potencjalnej śmierci Bronka to uważam, że mógł on rzeczywiście zginać, co dodało by serialowi dramaturgii i realizmu, bo po takim postrzale wątpię by mógł przeżyć. Ale nie przesądzajmy teraz, okaże się za rok (?) :)