PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88768
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Gdy usłyszałem to zdanie liczyłem, że serial odbije się od dna. Nic się jednak nie odmieniło, zdanie to okazało się tylko pustym wypełniaczem dialogu. Na początku myślałem, że wejdą do odpowiedniego gmachu i niczym Święci z Bostonu (Warszawy?) zaczną siać swoją sprawiedliwość, później liczyłem, że ogień będą zwalczać ogniem, pozbędą się swojej moralności i zastrzelą strażnika na oczach dzieci, a małą wyniosą pod pachą. Okazało się jednak, "że jak nigdy wcześniej" oznaczało wyprowadzić dziewczynkę za rączkę i oddać ją na kompletnym zadupiu. A może właśnie o to chodziło w tym hasełku? :D
Już dawno przestałem oczekiwać wybitności w tym serialu, ale dawno się tak nie zawiodłem.

AgentB

Ja też gdy usłyszałem to zdanie, to nastawiałem się na coś w rodzaju powtórki z edenu w siedzibie UB, tylko że przecież tak już działali ;D Ale mimo wszystko ja jednak się nie zawiodłem. A "działać jak nigdy wcześniej" się sprawdziło, bo posłużyli się małą dziewczynką żeby osiągnąć swój cel, byli nawet gotowi ją oddzielić od matki na zawsze gdyby Lewińska nie spełniła ich żądań, choć nie wierzę że mogli by to zrobić.