PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88768
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Żeby spotkać się z minister w takim miejscu na oddanie Katji i nie brać pod uwagę zasadzki. Nie prościej było np. odstawić małą w okolicach szkoły i dać cynk matce że mała już tam jest? Pozatym ta kulejąca czwórka bohaterów idąca tunelem.. Myślałem że ktoś tu sobie jaja robi.

ocenił(a) serial na 6
CaRo

a co w tym takiego głupiego? z zakończenia można sie domyślić, ze bohaterowie nie wyszli cało z tej zasadzki, czyli krótko mowiąc skończyli tak jak większość żołnierzy podziemia- zabici i zakopani w bezimiennych mogiłach. zakończenie jest zgodne z historią, nie mogło być happy endu

ocenił(a) serial na 9
radomir_niewiadomski

Co głupiego w czekaniu całą ekipą + odbitą 10 minut wcześniej laską na minister w celu oddania jej córki w miejscu niezwykle prostym do otoczenia? Nie chodzi mi o happy end bo dobrze wiem jak skończyła się historia żołnierzy wyklętych. Chodzi mi o sposób w jaki to się zakończyło. Całą wojnę planowali zasadzki, odbicia i akcje dywersyjne, a wpadli jak dzieci.

ocenił(a) serial na 6
CaRo

no widocznie scenarzyści poszli na łatwizne, zeby w ten sposób zakonczyć te serię.. rzeczywiście było to dziwne