Ludzie przestancie oceniac poszczególnych aktorów obsada jest znakomita Ten serial ma na celu nam młodemu pokoleniu przypomnieć o bohaterach tamtych czasów większość młodych nie lubi histori bo trzeba się uczyc dat ale aktorzy to ludzie ktorzy sie wcielają sie w dana postać np taki adamczyk którego szanuje ale on np nie nadaje sie na twardziela msciciela ale dlaczego oceniacie takiego zakoscielnego i wesołowskiego czy pawlickiego ze są słabi dlaczego Ten serial powinien powinien byc obowiązkowy dla młodzięży TEN SERIAL UCZY CO TO HONOR ODWAGA PRZYJAZN PONAD WSZYSTKO I CO NAJWARZNIEJSZE CO TO PATRIOTYZM PRZESTANCIE OCENIAC BO SAMI LEPIEJ BYSCIE NIE ZAGRALI
Lubię ten serial, ale moim zdaniem trochę przesadzasz. Nie każdy lubi historię i ten serial tego nie zmieni, poza tym, niestety, w tym serialu nie ma za dużo prawdy historycznej. I to jest dla mnie minus, ale ogólnie z racji tego, że ja historią przepadam, zwłaszcza interesuje mnie właśnie okres II wojny światowej, tudzież stalinizmu, to Czas honoru oglądam, ale nie biorę wszystkiego na poważnie, dlatego przesadziłeś trochę z tą młodzieżą. A propos gry aktorskiej - ja uważam, że obsada składa się właśnie z tych poszczególnych aktorów i to ich trzeba szczególnie oceniać, bo w końcu wnoszą coś do tego serialu.