PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

IV seria - odc.46 (spojler)

użytkownik usunięty

calkiem fajny odcinek, ale przegieli z atakiem na baze rakietowa. autorzy chyba za duzo grali w strzelanki. nimcy zamiast przyjac pozycje i prowadzic jakas sensowna wymiane ognia, wbiegali pod lufy partyzanta falami. partyzanci zabili ich ponad 30, a sami stracili 1 czlowieka. jakby niemcy tak walczyli, to latwo by bylo z nimi wygrac.

Odcinek nie był zły ale żałowałam, że było tak mało Adamczyka, wątek ze złotem zrobił się ciekawy, a oni dzisiaj skupili się właśnie na tym ataku. Teraz będzie oczywiście akcja odbijania Janka.

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Co do akcji odbijania Janka nie wydaje mi się to tak oczywiste, biorąc pod uwagę mała psychologiczną gierkę jako zafunduje nam Rainer, może być ciekawie. Mam tylko nadzieję, że Janek wyjdzie z tego cało :)

ocenił(a) serial na 10

najlepsze tekst michała w rozmowie z tą karoliną.. czy jak jej tam :
rzeźnia ! ... Janek ranny
no rzeczywiście rzeźnia : >
to było straszne przegięcie.. 100 strzałów.. za każdym strzałem Polaków ginie jeden Niemiec.. -.- a Niemcy same pudła.. jak zwykle naciągane ;d

użytkownik usunięty
uuuuu

sami im wbiegali pod lufy. kto normalny wbiega pod lufy, gdy wrog prowadzi ostrarzal?
ciekawe co Rainer wymysli, on jest raczej pod sciana. wie ze niemcy przegrywaja, a do tego Fischer tylko czeka, zeby go wyslac na front wschodni, zanim wykryje jego machlojki. raczej bedzie probowal jakos sie wkupic w laski aliantow, bo wiele mu nie zostalo opcji. chyba, ze ucieczka do argentyny za znalezione zloto.

ocenił(a) serial na 10

na miejscu Rainera od razu bym zabiła Janka.. przecież kurde wiadomo ze go odbiją.. : D
ale oczywiście to ma być ciekawy serial.. także nie zabijajcie Janka! : > niech wątek dalej się rozwija..
a propo : ADAMCZYK JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH AKTORÓW GRAJĄCYCH W CZASIE HONORU ! rola Rainera jest genialna <3

ocenił(a) serial na 8

Niemcy rzucili by ze dwa granaty i po Polakach:) ale pewnie akurat deficyt mieli:)

ocenił(a) serial na 10

Moją uwagę zwróciły obłoki czerwonego dymu, które pojawiały się w momencie, gdy 'nasi' strzelali do Niemców w lesie.Scena ta była na początku odc. z 16.10. Niby co to miało być? krew w proszku? ^^