dzisiejszy odcinek normalnie rozbroił cala konstrukcje, mianowicie sam Janek, zawstydził Jasona Bourne i Bonda w jednym, do tego ośmieszył nawet samego Hitmana. Jak ktoś napisał "odbił się sam". Cała akcja to śmiech na sali.
Odcinek był całkiem przyjemny, najbardziej podobało mi się jak Władek potraktował Osmańską. Dostała to na co zasłużyła. Tyle, że Michał pewnie przestanie po niej płakac w połowie kolejnej serii:P
Mnie zastanawia skąd oni zawsze wiedzą, gdy ktoś ważny ma gdzieś jechać i mogą zrobić zamach. A jeszcze co do tej ucieczki to niemców było w pokoju tylko 2, więc skoro Janek wyszkolony to czemu nie miałby dać rady ich ogłuszyć, tym bardziej że jednego z zaskoczenia a drugi zanim ogarnął akcje to już też leżał.
Coo ty;P On by jeszcze się z nią ożenił gdyby mu powiedziała, że ją wrobili:P Władek musiał wziąc sprawę w swoje ręce;P Ciekawe tylko ja planują Lenę odbic;p Na jej miejscu chyba powiedziałabym im co chcą wiedziec, powinna myślec o dziecku a nie o tej całej wojnie.
W zasadzie to tak, ale byłoby dramatyczniej, jakby to on miał ją zabić ;p. A Lenę to pewnie Janek spróbuję odbić, a ona zacznie rodzić ;D.
pewnie ze ja odbije, pokazując dziś swoje umiejętności udowodnił ze jest w stanie to zrobić, tylko musi sobie na nowo skroić płaszczyk gestapowski z ceratki i ciemniejszy melonik aby mógł swobodnie wejść do więzienia
A mnie w dzisiejszym odcinku najbardziej rozbawiła sytuacja, gdy każdy chciał wziąć udział w akcji likwidacyjnej Osmańskiej :D
W ogóle cała ta akcja mi się nie podobała, scenarzyści mogli chociaż dać Osmańskiej broń, ta by np. któregoś z naszych dzielnych bohaterów trafiła i coś by się działo, a tak? Nudyy... Ruda niby taka dzielna likwidatorka, a jak miała okazję to nie strzeliła.
Z akcją likwidacji Osmańskiej, przegięli na maksa. Na zewnątrz strzelanina, a Dykov z Osmańską siedzą w stodole, nic nie słyszą i konwersują sobie w najlepsze.
Pewnie i tak wyjdzie,ze byłą podwójna agentką i pracowała dla Aliantów,za bardzo sie tam przymilała do narzeczonego.Dzieki temu i bracia będą mogli sie znienawidzić ;D
Wyjdzie, wyjdzie - czytałam opis ostatniego odcinka tej serii, okaże się, że Osmańska była podwójną agentką.