PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

dzisiejszy odcinek normalnie rozbroił cala konstrukcje, mianowicie sam Janek, zawstydził Jasona Bourne i Bonda w jednym, do tego ośmieszył nawet samego Hitmana. Jak ktoś napisał "odbił się sam". Cała akcja to śmiech na sali.

shzb25

Dobrze chociaz, ze plaszcz byl za szeroki w ramionach, a nie dopasowany hahaha.

shzb25

Szkoda że uciekł, myślałem że będzie sypał =/

shzb25

Odcinek był całkiem przyjemny, najbardziej podobało mi się jak Władek potraktował Osmańską. Dostała to na co zasłużyła. Tyle, że Michał pewnie przestanie po niej płakac w połowie kolejnej serii:P

alien_2

Mnie zastanawia skąd oni zawsze wiedzą, gdy ktoś ważny ma gdzieś jechać i mogą zrobić zamach. A jeszcze co do tej ucieczki to niemców było w pokoju tylko 2, więc skoro Janek wyszkolony to czemu nie miałby dać rady ich ogłuszyć, tym bardziej że jednego z zaskoczenia a drugi zanim ogarnął akcje to już też leżał.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

A ja już myślałam, że to Michał zabiję Osmańską ;d

atagerka

Coo ty;P On by jeszcze się z nią ożenił gdyby mu powiedziała, że ją wrobili:P Władek musiał wziąc sprawę w swoje ręce;P Ciekawe tylko ja planują Lenę odbic;p Na jej miejscu chyba powiedziałabym im co chcą wiedziec, powinna myślec o dziecku a nie o tej całej wojnie.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

W zasadzie to tak, ale byłoby dramatyczniej, jakby to on miał ją zabić ;p. A Lenę to pewnie Janek spróbuję odbić, a ona zacznie rodzić ;D.

atagerka

pewnie ze ja odbije, pokazując dziś swoje umiejętności udowodnił ze jest w stanie to zrobić, tylko musi sobie na nowo skroić płaszczyk gestapowski z ceratki i ciemniejszy melonik aby mógł swobodnie wejść do więzienia

shzb25

A mnie w dzisiejszym odcinku najbardziej rozbawiła sytuacja, gdy każdy chciał wziąć udział w akcji likwidacyjnej Osmańskiej :D
W ogóle cała ta akcja mi się nie podobała, scenarzyści mogli chociaż dać Osmańskiej broń, ta by np. któregoś z naszych dzielnych bohaterów trafiła i coś by się działo, a tak? Nudyy... Ruda niby taka dzielna likwidatorka, a jak miała okazję to nie strzeliła.

ocenił(a) serial na 10
martins_92

Z akcją likwidacji Osmańskiej, przegięli na maksa. Na zewnątrz strzelanina, a Dykov z Osmańską siedzą w stodole, nic nie słyszą i konwersują sobie w najlepsze.

Shimeck

Pewnie i tak wyjdzie,ze byłą podwójna agentką i pracowała dla Aliantów,za bardzo sie tam przymilała do narzeczonego.Dzieki temu i bracia będą mogli sie znienawidzić ;D

Nickt_Wazny

Wyjdzie, wyjdzie - czytałam opis ostatniego odcinka tej serii, okaże się, że Osmańska była podwójną agentką.

ocenił(a) serial na 4
martins_92

Michał powinien zostać gejem bo mu z kobietami ciągle nie wychodzi.....

ocenił(a) serial na 9
Shimeck

Strzelanina na zewnątrz była dopiero po tym jak strzelali do Osmańskiej. Tak więc jak mieli coś słyszeć ??