PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Wiadomo, większość seriali polskich jest tak głupia i nudna, że nie można jej oglądać -
więc byłam zaskoczona, gdy obejrzałam "Czas honoru". Oczywiście, błędy i niedociągnięcia
są (heloł, to polska telewizja ;p). Jednak serial bardzo wciągający i interesujący. Pamiętam,
gdy były pierwsze reklamy, byłam negatywnie nastawiona - jak do większości seriali
polskich. Jednak już po 1 odcinku zmieniłam nastawienie. I nawet Ci, którzy serialu nie
lubią - nie możecie zaprzeczyć, że jest ciekawy, bo inaczej już byście go nie oglądali (:
Swoją opinię napisałam dla tych, którzy zastanawiają się czy zacząć oglądać serial. Nawet
jeśli nie lubicie historii, serial powinien Wam się spodobać :D

ocenił(a) serial na 5
Vakme

Owszem, my którzy psioczymy na tą produkcję oglądamy to, bo przy wielu miernościach tej produkcji uważamy nierzadko to za jedyny strawny serial kręcony obecnie w PL. Ale najlepszy pośród polskich seriali nie znaczy od razu że jest bardzo dobry i to też jest prawda. Jest po prostu znośny.

ocenił(a) serial na 9
tc1987

Ten serial chyba jest jedynym naprawdę wartym poświęcania uwagi, jeśli chodzi o polską produkcję. Mam nadzieję, że 4 seria będzie na dobrym poziomie...bo jak to z serialami bywa im dłużej się ciągną tym kolejne odcinki stają się coraz gorsze.
...fajnie mimo wszystko, że 'zabieramy' się za takie produkcje..kolejne seriale typu"M jak miłość", "Na wspólnej" itp. to już naprawdę oklepany i jak dla mnie kompletnie nie wciągający temat.