Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89209
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Dojdą nowi aktorzy i miejmy nadzieję, że będzie rewelacyjny jak dotąd.

użytkownik usunięty
iza63

Oby tak było.
Kocham ten serial i nawet oglądając powtórki przeżywałam to wszystko tak samo.
Ale trochę się boje żeby nie zepsuli.

ocenił(a) serial na 10

tez się boje ze popsuja ten serial.. III sezon byl slabszy od dwoc poprzednich wiec moje obawy wzrastają...

ocenił(a) serial na 9
Enemie

Ja uważam ze trzeci sezon był bardzo dobry ,drugi zaś najsłabszy.

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Mi też bardzo podobał się trzeci sezon, ale mam obawy, żeby nie zrobili zbyt cukierkowego zakończenia bo zepsują wszystko nad czym pracowali przez te trzy sezony.

ocenił(a) serial na 6
Milivanili

Ja z kolei lubiłam tylko pierwszy. Każdy odcinek budził we mnie emocje. Drugi sezon był już gorszy, brakowało mi szczególnie Jana Englerta, natomiast trzeciego w ogóle nie chciało mi się oglądać. Zakończenie też wydaje mi się fatalne. Uważam, że te ciągłe wątki miłosne były niepotrzebne. Bardzo spowalniały akcję i były nieco tandetne.

Ale z ciekawością zobaczę jak poradzą sobie z kolejnym sezonem.

ocenił(a) serial na 10
kolorowy idiotyzm

Dla mnie wszystkie sezony były dobre, już 4 września emisja 4 sezonu, pozostało jedynie czekać.

ocenił(a) serial na 9
LP_Bartek

Szybko w tym roku ,w zeszłym było dopiero 19

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Tez byłem zdziwiony ze tak wczesnie, ale jak zobaczyłem reklamę w TVP2...
Zastanawia mnie jak oni zmontuja wszystko, skoro zdjęcia kończą 14 sierpnia.

ocenił(a) serial na 10
LP_Bartek

To prawda, że akcja czwartego sezonu odbywać się będzie w 1944 roku?

ocenił(a) serial na 10
Milivanili

Tak, dokładnie w kwietniu 1944.

ocenił(a) serial na 7
LP_Bartek

A w jakich latach była akcja poprzednich sezonów? / mi podobały się wszystkie sezony, niecierpliwie czekam na następny ;)

ocenił(a) serial na 10
amary

Akcja trzech sezonów miala miejsce w 1941 roku - wiosna, lato i jesień.

ocenił(a) serial na 8
LP_Bartek

Film jest nawet dość dobry,ale generalnie za takimi nie przepadam.

iza63

Nie jestem przekonana do tego nowego sezonu. W ostatnim odcinku zabili dużo fajnych postaci, których lubiłam oglądać np. Tadeusza (granego przez Małaszyńskiego), Halbe czy Rappke :)
Ale podobno w następnym sezonie ma nadal być Adamczyk. Bardzo polubiłam jego rolę Larsa Rainera :)) no zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
iza63

Trochę obawiam się Urbańskiego w obsadzie ale może Nas zaskoczy .

ocenił(a) serial na 10
lizzie1983

Ciekawy jestem też jak rozbudują rolę R. Kozyry. Grał juz ale mial tylko epizod teraz ma ponoć namieszac. Urbanski.... zobaczymy tez sie go obawiam. @KamilkaPatrzy ja natomiast nie cierpiałem postaci granego przez Malaszynskiego i z ulga odetchlem kiedy go zabili. Halbe i Rappke byli swietni ten drugi szczegolnie no ale nic nie trwa wiecznie przyszedl czas na sprawiedliwosc ;)) Postac Adamczyka wydaje mi sie malo wiarygodna... jeest za dobry...

ocenił(a) serial na 3
Enemie

Taa Urbański. Nie przepadam za tym serialem ale jak usłyszałem że ma tam grać Urbański to mi się płakać chciało. Nie dało się tego serialu już bardziej skomercjalizować wy głupii producenci?!

ocenił(a) serial na 9
szwagier_3

Niby Urbański to z wykształcenia aktor (po PWST) więc zobaczymy..

ocenił(a) serial na 8
azeez_2

Ale chyba jak do tej pory nie grywał nigdzie.

ocenił(a) serial na 7
lucyna63

A mi najbardziej szkoda Halbe, no ale rzeczywiście sprawiedliwość, ale Inga też dobra była :)

ocenił(a) serial na 8
amary

A ja też najbardziej lubiłam sezon pierwszy. Później stopniowo traciłam zainteresowanie i trzeciego właściwie nie oglądałam. Raz, że nie lubię zmian aktorów i Różczki jako Wandy już nigdy nie zaakceptowałam. Dwa, brak Englerta to wielka strata. A teraz przykro mi, że usmiecili Profesora i jego żonę.

ocenił(a) serial na 8
PoisonGirl26

Ja też dalszych części nie oglądałam bo nie miałam jak oglądnąć bo było coś ciekawszego do oglądania.

użytkownik usunięty
iza63

Mam nadzieje, że dadzą nowe postacie na miarę Tadeusza. Uważam, że był bardzo dobrze wymyśloną postacią.

iza63

Przyznam szczerze, że jakoś nie widzi mi się występ Urbańskiego w tym serialu, no ale zobaczymy... Nie będę go skreślać jeszcze przed emisją. ;-) Fajnie, że Gonera się pojawi tylko z lekka załamał mnie jego wywiad z planu na Plejadzie. Nawet nie wiedział w jakim serialu gra, zamiast CZAS honoru to sobie wymyślił SPRAWĘ honoru, lol.

Czekam na 4 września z niecierpliwością! Czy są jakiekolwiek szanse na 5ty sezon czy 4ty będzie tym ostatnim?

ocenił(a) serial na 9
Jazmine

czwaty będzie ostanim

lukasz16

Dzięki wielkie za odpowiedź. Trochę szkoda, no ale wszystko co dobre, szybko się kończy ;)

ocenił(a) serial na 9
Jazmine

Poszperałem trochę w necie i znalazłem trochę inne info:
http://www.swiatseriali.pl/seriale/czas-honoru-373/news-w-oczekiwaniu-na-5-sezon ,nId,355465