Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89220
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Uwielbiam ten serial.. kocham go.. zawsze wyczekuje w nd na kolejny odcinek.. sa takie
emocje.. na prawdę wielkie ukłony dla twórców tego serialu.. Oby wygrał w tym roku
telekamerę..

FankaKina0016

Gdyby nie spaprali ostatniego odcinka to mogłabym powiedzieć to samo.

ocenił(a) serial na 10
Zuzulek

No mi się podobał zresztą jak cały serial.. tylko zostawili taki "niesmak", bo nie wiadomo było co się stało z Lena itd.. ale może to i dobrze,. bo przynajmniej fani serialu chcą wiedzieć co będzie dalej i cieszę się, że będzie następna seria to najważniejsze..

FankaKina0016

Mi się serial podoba i się strasznie ucieszyłam jak się dowiedziałam, że będzie 5 seria. Ale jak objerzałam ostatni odcinek to on mnie wcale nie zachęcił. Przeciwnie. Seria to seria. Powinna zakończyć wszystkie wątki i kolejna zaczęłaby się normalnie, a teraz sobie tego nie wyobrażam.

ocenił(a) serial na 10
Zuzulek

No trochę racji przyznaję, ale jak już tak wymyślili to niech mają.. jednych zachęca drugich nie.. cokolwiek by nie zrobili to kocham ten serial.. i uważam, że jest świetny i tak nie wyobrażalnie trzyma w napięciu, że masakra..

FankaKina0016

Trzyma w napięciu, z tym się zgadzam. Mimo wszystko obejrzę 5 serię. Przez jeden odcinek nie przekreślam wszystkiego. Ale niestety przez TEN odcinek moja ocena z 10 spadła na 9.

ocenił(a) serial na 10
Zuzulek

eee tam przesadzasz.. hehe... nie, no żarcik.. każdy ma swoje zdanie.. ale i tak się ciesze, że będziesz oglądać

FankaKina0016

Ja też się cieszę. Wracam sobie teraz do starych odcinków (1 seria) i wraca mi ochota do obejrzenia dalej.

ocenił(a) serial na 10
Zuzulek

Hehe.. Ja tez jak tylko mam czas to oglądam.. ostatnio jak się przysiadłam do kompa to oglądnęłam 10 odcinków w jednym dniu na ekino tv.. Jakie jeszcze seriale polskie lubisz??

FankaKina0016

Za polskimi nie przepadam. Ze starszych to oglądałam Magdę M., Brzydulę albo Prosto w serce. Ale teraz to nic.

ocenił(a) serial na 10
Zuzulek

ja nie narzekam na polskie.. też lubiłam Magdę M, brzydulę.. prosto w serce może być, ale nie przepadam za ta produkcją.. lubiłam jeszcze 39 i pół.. a z zagranicznych?