Uwielbiam ten serial.. kocham go.. zawsze wyczekuje w nd na kolejny odcinek.. sa takie
emocje.. na prawdę wielkie ukłony dla twórców tego serialu.. Oby wygrał w tym roku
telekamerę..
No mi się podobał zresztą jak cały serial.. tylko zostawili taki "niesmak", bo nie wiadomo było co się stało z Lena itd.. ale może to i dobrze,. bo przynajmniej fani serialu chcą wiedzieć co będzie dalej i cieszę się, że będzie następna seria to najważniejsze..
Mi się serial podoba i się strasznie ucieszyłam jak się dowiedziałam, że będzie 5 seria. Ale jak objerzałam ostatni odcinek to on mnie wcale nie zachęcił. Przeciwnie. Seria to seria. Powinna zakończyć wszystkie wątki i kolejna zaczęłaby się normalnie, a teraz sobie tego nie wyobrażam.
No trochę racji przyznaję, ale jak już tak wymyślili to niech mają.. jednych zachęca drugich nie.. cokolwiek by nie zrobili to kocham ten serial.. i uważam, że jest świetny i tak nie wyobrażalnie trzyma w napięciu, że masakra..
Trzyma w napięciu, z tym się zgadzam. Mimo wszystko obejrzę 5 serię. Przez jeden odcinek nie przekreślam wszystkiego. Ale niestety przez TEN odcinek moja ocena z 10 spadła na 9.
eee tam przesadzasz.. hehe... nie, no żarcik.. każdy ma swoje zdanie.. ale i tak się ciesze, że będziesz oglądać
Ja też się cieszę. Wracam sobie teraz do starych odcinków (1 seria) i wraca mi ochota do obejrzenia dalej.
Hehe.. Ja tez jak tylko mam czas to oglądam.. ostatnio jak się przysiadłam do kompa to oglądnęłam 10 odcinków w jednym dniu na ekino tv.. Jakie jeszcze seriale polskie lubisz??
Za polskimi nie przepadam. Ze starszych to oglądałam Magdę M., Brzydulę albo Prosto w serce. Ale teraz to nic.