Tak nienawidzę Michała że chętnie bym go udusiła!!!! Głównie dlatego, że miał romans z Osmańską, a zostawił Celinę. Powinien być z Celiną albo z tą Hanią ( z poczty) One dużo,dużo bardziej do niego pasowały wizualnie.
za to że olał jakieś dwie kobiety i chciał sie związać z Osmańską go tak nienawidzisz aha. To pierwsze dziecko drogie jak chcesz obejrzeć serial o miłości to włącz badziewie typu m jak miłość, miłość nad rozlewiskiem lub inne tego typu gówno. po drugie lepiej nie oglądaj tego serialu bo jeszcze do niego nie dorosłaś z kim kto jest to jest sprawa drugo czy nawet trzecio rzędna
Owszem zgadzam się odnośnie tego, że w tym serialu nie powinno być istotne kto z kim jest parą, że to jest sprawa drugo albo trzeciorzędna, ale zauważ, że w tym serialu za dużo jest przedstawionych wątków miłosnych. Scenarzyści trochę przesadzili z tak dużą ilością wątków miłosnych. Zwłaszcza ten serialowy Michał przedstawiony jest nie jako Cichociemny tylko jako zakochany Romeo wiecznie nieszczęśliwy w miłości, i to mnie najbardziej denerwuje. Uwazam że za bardzo się trochę bawią tym bohaterem. Zwłaszcza, że jest grany przez takiego aktora, który prywatnie jest strasznym bawidamkiem. Według mnie bardzo źle dobrali aktora do tego serialu, sorry ale ten aktor kompletnie się nie nadaje do seriali o tematyce wojennej. Zupełnie nie rozumiem kto go tam umieścił w obsadzie, na Boga. Gdyby Michała grał inny aktor to na pewno byłby 10 razy mniej denerwujący. To w dużej mierzy zależy od obsady i doboru aktorów, aby ocenić wartość danego serialu. Przez tego pożal się Boże pseudo-aktorzynę grającego Michała ten serial jest dość słaby.
Ja tam go lubię, sympatyczny gość. A te panienki same nie wiedzą czego chcą, albo oczekują, że jak one są zainteresowane, to druga strona automatycznie też powinna. Najlepsza z nich wszystkich i tak była ta młoda stażystka w szpitalu, ale chyba zginęła na Pawiaku?