PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Kto się komu podoba . :)
W pierwszej części miałam sentyment do Wandy ( Ostaszewska ) i Bronka .
Później do Rudej i Władka , a na koniec do Celiny i Michała ( choć, wiadomo jaki jest Guzik ;p ) .
A Wam , kto przypasował do gustu ?

niepokorna_ja.

Widziałam podobny konkurs na Fejsie, tyle, że pod hasłem "Które Ciacho z Czasu Honoru Jest Najbardziej Apetyczne"
Mi slinka cieknie na Kubę:)

ocenił(a) serial na 5
Malgos666

Jedyna udana para w "Czasie humoru" to Reiner i Halbe. Szorstka znajomość, ale koniec końców potrafią się dogadać:P.

Reszta drewniaków jest beznadziejna i nie podlega ocenie:).

ocenił(a) serial na 4
tc1987

Wanda i Tadeusz(wiem nie ma takiej pary ale fajnie by było jakby była:D).

ocenił(a) serial na 1
WOLVERINE55

A ja stawiam na Reinera i Halbe. Pozostali to "M jak Mdłości" i sekwoje a wątki romantyczne wg. mnie w tym serialu są beee...

ocenił(a) serial na 7
tc1987

DOOOKŁAAADNIE :D Ja jeszcze lubiłam, jak to paringu wbijał się Rapke :3

ocenił(a) serial na 5
charmed12

No Rapke to trochę taki średni jako duet - w końcu był dużo niższy stopniem a równie często stawał przeciw Rainerowi jak właśnie Halbe. Na duet juz bzardziej pasuje ten prawie dzieciak którego przysłali z Kopenhagi w serii z wiosny 1944. Zapomniałem jak się nazywał ale sceny z nimi bywały wręcz przekomiczne - ówczesny zarząd TVP powinien trafić szlag za nie zrobienie serii dziejącej się bezpośrednio przed powstaniem i ścięcie tego ciekawie zapowiadającego się duetu:(.

ocenił(a) serial na 10
niepokorna_ja.

Wszystkie trzy pary są cool, a jeżeli chodzi o Wandę to tylko w wydaniu Ostaszewskiej:)

ocenił(a) serial na 10
enigma7771

enigma7771 - racja :)

ocenił(a) serial na 10
niepokorna_ja.

RUDA I WŁADEK :)

ocenił(a) serial na 7
zanetac33

Reiner + Halbe + Rappke, potem dłuugo nic, a ostatecznie w pierwszych sezonach Wanda + Bronek i Lena + Janek. Guzika lubiłam samego, a Ruda była be. :33

ocenił(a) serial na 8
niepokorna_ja.

Na początku tylko Bronek i Wanda :P Potem bardziej lubiłam Lenę i Janka :) ci pierwsi już się nie liczyli :P Jednak potem zaczęły mnie ciekawić najbardziej losy Celiny i Michała , ale to przez chwile, góra 3-4 odcinki. Koniec końców moją ulubioną parą są Ruda i Władek :D

niepokorna_ja.

Nie rozumiem zachwytów nad parą Ruda& Władek - przecież między nimi nie ma za grosz chemii, tylko jakieś drewniane dialogi.
Najlepiej wypadli Lena i Janek ale i tak daleko im do pary Rainer& Halbe :)

ocenił(a) serial na 9
niepokorna_ja.

Maria i Otto

ocenił(a) serial na 9
jocisko

uważam że każda z par miałą swój sezon kiedy była najlepsza ale np. Lena i Janek 4 sezon wkurzali mnie na początku tzn. ona póżniej było lepiej Bronek i Wanda jaka ona była momentami irytujaca....celina i michał 5 sezon.....maria i otto 5sezon, ruda i władek poczatek znajomosci i 6 sezon

marta_34

a dla mnie Maria... i Czesław. :)
a co do 'Rainer&Halbe' to zdecydowanie jedna z lepszych par w historii tego typu seriali/filmów.

ocenił(a) serial na 7
niepokorna_ja.

Ruda i Władek :) zdecydowanie :)