Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89220
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Chciałem obejrzeć 2. odcinek ze strony TVP. Przelałem kasę, dostałem kod, jednak zawartość się nie wyświetla i jest napisane że potrzebna jest wtyczka. Problem w tym, że nie jest napisane jaka. Nic nie znalazłem na ich stronie przeglądając dokładnie. Proszę o pomoc.

ocenił(a) serial na 8
KLAssurbanipal

a poprzedni działa?

przemek6085

Tak, darmowy działa.

ocenił(a) serial na 9
KLAssurbanipal

Wtyczka używana na vod.tvp to chyba Silverlight ( microsoft.com/getsilverlight/‎ ). Dawno nic tam nie oglądałem, ale przynajmniej pod koniec maja nadal używali Silverlighta. A jeżeli masz go zainstalowanego, to prawdopodobnie wystąpił błąd z płatnościami - najlepiej skontaktować się z pomocą techniczną tvp.

_surreal_

Poszperałem w ich pomocy, która jest napisana chaotycznie i byle jak. Tak, wymagają Silverlighta. Mam zainstalowaną i to w tej samej wersji, którą podają. Mam też odpowiednią wersję WMP i najnowszą wersję przeglądarki co zalecali. Nawet ją przeinstalowałem, co nic nie dało. Problem z płatnościami nie nastąpił, ponieważ mój kod został zaakceptowane. Po prostu film się nie wyświetla i napisane jest o wtyczce. Chciałem przed chwilą to zgłosić, ale przy zgłoszeniu nie wystarczy podać numeru zamówienia, a swoje pełne dane. Nie chcę im ich zostawiać z powodu takiej sprawy. Widocznie muszę poczekać do jutra aż pojawi się na jakiejś stronie a pieniądze stracone.

_surreal_

Co ciekawe sprawdziłem na innym komputerze i także nie działa. Chyba jednak muszę reklamować tą usługę.

KLAssurbanipal

Nawet na darmowym odcinku w zeszłym tygodniu był problem z vod, ten sam komunikat, żeby zainstalować, a w rzeczywistości już w komp jest aktualna wersja. Na IE były problemy wiec odpaliłem w Firefoxie i poszło.

Swoją drogą tvp przegina chcac kase na kolejny nieemitowany odcinek. Na konkurencyjnych tvn player czy ipla, kolejny odcinek jest dostępny darmowo tuż po emisji odcinka bieżącego tego samego dnia.