Nie mogę pojąć, czemu ten serial tak zszedł na dziady. Czas Honoru stał się jakąś swobodną wariacją na temat okupacji. Głównym bohaterom nigdy się nie załączy game over? Mogliby chociaż Bronka ukatrupić, bo jego sztuczność już mnie przyprawia... Nie gniewajcie się za ten negatyw, ale gdzieś te swoje żale muszę wylać, tym bardziej, że byłam wierną fanką serialu, a ów mógł być jednym z lepszych...
Jakie zszedł jakie zszedł. On jest dziadowski od pierwszego odcinka i równo trzyma ten dziadowski poziom.
Pi**rdolony, niedorozwój...po kikanaście razy dziennie wchodzi na forum tego serialu żeby wypisywać swoje żale...Normalny człowiek jak mu się coś nie podoba, to nie traci czasu na takie rzeczy, ewentualnie raz wejdzie, wyrazi swoją opinie i koniec, a niedorób który w życiu nie ma ciekawszych zajęć, będzie w każdym wątku dopowiadał swoje brednie. Masz jakiś kompleks cieciu? Może ty jakiś niespełniony twórca jesteś i marzyłeś żeby stworzyć taki serial i ktoś cię w tym uprzedził. W innym przypadku kwalifikujesz się do obserwacji psychiatrycznej.
Ja np uważam że gwiezdne wojny które gloryfikujesz to shit dla debili, ale nie straciłem ani sekundy wchodząc na forum tego filmu i pisząc to, bo wiem że to by nie miało żadnego sensu, a po za tym w jakim celu miałbym obrażać gust fanów tego czegoś. Nie podoba się to nie wchodź tu, bo zachowujesz się jak śmieć.
Oj nerwusek nerwusek :)
"Może ty jakiś niespełniony twórca jesteś i marzyłeś żeby stworzyć taki serial"
Taki serial ? nawet w największych koszmarach mi się taki paździerz nie przyśnił .
"Ja np uważam że gwiezdne wojny które gloryfikujesz to shit dla debili"
Wolny kraj :) masz do takiego zdania prawo. ale pasowało by uzasadnić swa wypowiedz :)
"Normalny człowiek jak mu się coś nie podoba, to nie traci czasu na takie rzeczy, ewentualnie raz wejdzie, wyrazi swoją opinie i koniec,"
A czy ja wpisuje swoje uwagi pod jednym postem ? Co jakiś czas się pojawia ktoś kto wychwala ten serialik wiec próbuje mu uświadomić ze nią ma nad czym się zachwycać.
polukr każesz shimeckowi uzasadnić dlaczego nie podobają mu się gwiezdne wojny, a sam swoich negatywnych wypowiedzi na temat filmu nie uzasadniasz (btw, ja także gwiezdnych wojen nie trawię).
Po drugie każdy ma prawo do lubienia czy nie lubienia danego filmu/serialu, i każdy ma swój gust, więc Twoje żałosne "uświadamianie" jest nic nie warte, bo i tak nic nie wskórasz. Poza tym nie masz prawa mówić komuś, że ten film ma się podobać a tamten nie.
Przeczytaj inne watki na tym forum. Podałem naprawdę kupę konkretów na poparcie mojej negatywnej oceny tego serialu.