aktorzy widać,że już są chyba zmęczeni graniem,Urbański co by nie powiedzieć jedyny,który grał najlepiej mimo,że wypowiedział tylko kilka słów,a najbardziej to mnie zdziwiło w intro,że podali nazwisko Adamczyka przecież zginął w 3 sezonie chyba,że cudem ocalał,a i ci nowi aktorzy no nie pasowali mi.Po fajnie zakończonej 3 serii spodziewałem się ciekawszego pierwszego odcinka,bo przecież jest najważniejszy,a te ich mieszkania wyglądają lepiej niż niejedno współczesne mieszkanie.Wszyscy też włosy na żel,czysto ubrani itp,szkoda,bo to już nie to samo,ładna sceneria,początek,ale dalej to już po cześci było.Znowu w 2 odcinku będą lądować.
Rainer przeżył i pojawi się w 4tym sezonie, nawet gdzieś fotki z planu widziałam i Adamczyk tam był.
Na pewno lepszy od Wesołowskiego właściwie to nawet to porównanie wydaje się głupie ten ma talent zniszczy każdy dobry film,w którym zagra już lepiej gra Zakościelny o wiele lepiej i widać,że chociaż próbuje się starać.Najlepsi z młodych to Pawlicki i Wieczorkowski mają talent chłopaki jak na polskie warunki
Wesołowski to drewno, nie mam pojęcia kto go angażuje do tych różnych seriali i filmów. Co do Zakościelnego to racja, przynajmniej się facet stara. Z całej tej 'fantastycznej czwórki' to Pawlickiego i Zakościelnego najbardziej lubię. Wieczorkowski w sumie też daje radę.
P.S. Roberta Kozyrę też chyba z drewna stworzyli ;)
A ja mam głównie znajomi z Ttvn.W Ameryce oprócz znanych nazwisk znajdzie się tysiąc młodych utalentowanych aktorów.W Polsce jak nie Wesołoski to Karolak,Zielińska,Mroczkowie itp.Najpierw była moda na Linde pózniej na Fronczewskiego,Żmijewskiego,Adamczyka teraz na Szyca lub Urbańską.No dobrze,ale nie którym się nudzi jak jeden facet raz gra złego, raz dobrego,a raz homo itp.Potrzeba świeżości,ale mamy Rywina i tvp.Więc bawmy się tak dajej,a będzie wielkie g,a nie polskie kino.
O co chodziło z Romkiem? bo nic nie zrozumiałem.... ucieka przed psami co zrobił?
nie rozumiem o co ci chodzi i co ty do mnie mówisz gdzie ja mówiłem o Romku chyba pomyliłeś tematy
Paweł, masz rację. Wszędzie te same gęby. Zamiast dać młodym pole do popisu to eksploatują tych naszych aktorów do granic niemożliwości.
tak faktycznie stylizacja przesadzona-zawsze czyści itp,ale uważam że Urbański nie pasuje do tej roli,wgl mi się nie podoba jako aktor,natomiast podoba mi się Robert Kozyra jako gubernator Warszawy
A mi się podobał Nick Fury nie wiem czy widziałaś/eś facet z tą przepaską na oku jakiś tam Niemiec od razu pomyślałem Nick Fury jest w okupowanej Polsce to mnie trochę rozbawiło myślałem,że za chwile zobaczę też Starka i spółkę xd