Ogladam ostanio 3 odcinek (3 sezon) i normalnie rozwaliło mnie to że mongoł dał Lenie czekoladki ?
normalnie nie uwierzę jak on się w niej zakocha
Ja tam mu sie nie dziwię :) Zajebista laska. A tak poza tym to gdzie oni wcześniej sie spotkali?
A konkretniej to przy wyjsciu z getta jak wychodzila z Jankiem. Ten niemiec zainteresowal sie wtedy olowkiem ktory Lena miala w reku...
hej .. spokojnie to tylko serial ;-)
no to ja nigdy nie mogę się doczekać następnego odcinka a nie będę płacić 6 zł za odcinek więc ściągam z chomiczka ;-) i tam było że podobno "Mongoł" załatwił Lenie mieszkanie , i było w następnym odcinku ze ona mu dziękuje za to że on załatwił jej mieszkanie ale nie wiem na pewno ...
MONGOŁ TO SADYSTA A co zrobił Romkowi w pierwszym sezonie ;/
............................................................ ............................................................ ............................................................ .....................................
A to prawda Aga[czyli filmowa Lena] to naprawdę ładna dziewczyna i chyba jest jedną z najlepszą aktorką Polską nie jest sztuczna jak te wszystkie polskie aktoreczki .. [ lubię też Celinę ,Rudą też spoko grają ale Leny nie przebiją ]
To super jak sobie ogldasz.. Gratulacje. Tylko bys mogla pisac spojler. Nie kazdy chce wiedziec co bedzie w nastepnym odcinku zanim go obejzy