PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88748
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Ogladam ostanio 3 odcinek (3 sezon) i normalnie rozwaliło mnie to że mongoł dał Lenie czekoladki ?
normalnie nie uwierzę jak on się w niej zakocha

użytkownik usunięty
tolcia_natalia

chyba nie wieRZę

ocenił(a) serial na 9

Ja tam mu sie nie dziwię :) Zajebista laska. A tak poza tym to gdzie oni wcześniej sie spotkali?

ocenił(a) serial na 10
JaRoM

jak to gdzie w getcie.

MacbossRa

A konkretniej to przy wyjsciu z getta jak wychodzila z Jankiem. Ten niemiec zainteresowal sie wtedy olowkiem ktory Lena miala w reku...

hajtaler

Mam nadzieję,że jej nic nie zrobi.
Rojzę (Weronika Rosati) potraktował karygodnie. Boje się o Lenę.

aga_ta_kol

hej .. spokojnie to tylko serial ;-)
no to ja nigdy nie mogę się doczekać następnego odcinka a nie będę płacić 6 zł za odcinek więc ściągam z chomiczka ;-) i tam było że podobno "Mongoł" załatwił Lenie mieszkanie , i było w następnym odcinku ze ona mu dziękuje za to że on załatwił jej mieszkanie ale nie wiem na pewno ...
MONGOŁ TO SADYSTA A co zrobił Romkowi w pierwszym sezonie ;/
............................................................ ............................................................ ............................................................ .....................................
A to prawda Aga[czyli filmowa Lena] to naprawdę ładna dziewczyna i chyba jest jedną z najlepszą aktorką Polską nie jest sztuczna jak te wszystkie polskie aktoreczki .. [ lubię też Celinę ,Rudą też spoko grają ale Leny nie przebiją ]

tolcia_natalia

ej .. a wiecie co się stało Ojcu leny ?

tolcia_natalia

Sorki oglądałam odc.30 Zemsta i tam było ze Janek Lenie załatwił mieszkanie

tolcia_natalia

To super jak sobie ogldasz.. Gratulacje. Tylko bys mogla pisac spojler. Nie kazdy chce wiedziec co bedzie w nastepnym odcinku zanim go obejzy

hajtaler

Oki Sorki :-)
ale nie chciałam żeby było błędu

ocenił(a) serial na 10
tolcia_natalia

Leon Sajkowski oszalał ...
Co do Agnieszki Więdłochy , studiowała na PWST w Łodzi, a Mariusz Jakus ( Mongoł ) ją nauczał sztuki aktorskiej .