Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89220
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Nieporozumienie

ocenił(a) serial na 1

Tego filmu nie da sie ogladac. Bardzo lubie filmy o tematyce wojennej ale to widowisko ( bo nie jest to film w pelnym tego slowa znaczeniu) to jakas porazka. Nigdy nie moglem calego chocby jednego obejrzec. Nie moglem az tak sie katowac. I porownywanie tego czegos do innych seriali, polskich seriali na nic sie zda. Jak i na nic sie zda wychwalanie tego "filmu" przez telewizyjne "specjalisty" z bozej laski.

ocenił(a) serial na 8
pendzik

A co Ci nie pasuje? Może napisz, a nie krytykuj za samo istnienie. Czekam na argumenty.

zeicc

- Nieporadni cichociemni
- Procedury, które nigdy nie byłby stosowane przez prawdziwych cichociemnych
- sztuczna gra aktorska
- Niemcy z ilorazem IQ mojej dupy
- Groźny Kubuś Wesołowski i jego groźne minki

MedzikDeLow

Pokaż lepszy polski serial z ostatnich 2 lat.

KLAssurbanipal

Jak coś jest gównem, i rywalizuje z jeszcze większym gównem, to pierwsze gówno jest lepsze bo drugie gówno jest bardziej gówniane niż pierwsze, pomimo, że oba to gówna ?

ocenił(a) serial na 8
MedzikDeLow

Po Twoim profilu widać, że cenisz klasykę i kino górnych lotów. Ale może nie równaj od razu z ziemią czegoś, co nie dorównuje niekwestionowanym dziełom? Poza tym... filmy które oglądasz i oceniasz wysoko wskazują na nieco inny zasób słownictwa i sposób wyrażania się niż wielokrotnie powtarzane: "gówno" czy porównanie IQ do swojej dupy. Tak, żeby było na Twoim poziomie, może zmień dziewczynę, jeśli ma poziom IQ Niemców z "C.H."
Wogóle, masz już maturę za sobą, potrafisz dyskutować i bić się na argumenty?

zeicc

W ogóle, to potrafię pisać bez błędów ortograficznych.

Wypowiedź zawarta wyżej, była właśnie dla takich osobników jak Ty, "łopatologicznie" próbowałem do Ciebie dotrzeć.

ocenił(a) serial na 8
MedzikDeLow

Dlaczego uważasz, że do mnie trzeba dotrzeć łopatologicznie? Nie ukrywam, tutaj mnie zaskoczyłeś...

ocenił(a) serial na 8
MedzikDeLow

To nie jest serial historyczny! Jest to sensacja w czasach II WW! Czy gra jest sztuczna? Nie wydaje mi sie. Jak dla mnie np. Adamczyk jest bardzo dobry w swojej roli. Pozostali także, ale wiadomo, że są lepsi i gorsi. Procedury... patrz na początek posta. Niemcy z ilorazem IQ dupy... niektórzy zgadzam się, jak boty w CS, ale wywiad, znowu odwołam się do Adamczyka, ale tym razmem jako Lars'a... Wesołowski, zgadzam się. Śmieszny jest i aż nadto kochliwy. Mogę się zgodzić, że to 1. z minusów serii. Zgadzam się też z przedmówcą: "Pokaż lepszy polski serial z ostatnich 2 lat." Uważam, ze jeśli ta seria wytyczy nowy nurt dla rodzimych seriali to rewelacja.

Nieco offtop: Słyszeliście, że powstaje gra: UPRISING 44, oraz film animowany: HARDKOR 44? Tytuł ostatniego owszem, niezbyt trafny, ale wpiszcie sobie w Google, i zobaczcie artworki :D