Tego filmu nie da sie ogladac. Bardzo lubie filmy o tematyce wojennej ale to widowisko ( bo nie jest to film w pelnym tego slowa znaczeniu) to jakas porazka. Nigdy nie moglem calego chocby jednego obejrzec. Nie moglem az tak sie katowac. I porownywanie tego czegos do innych seriali, polskich seriali na nic sie zda. Jak i na nic sie zda wychwalanie tego "filmu" przez telewizyjne "specjalisty" z bozej laski.
A co Ci nie pasuje? Może napisz, a nie krytykuj za samo istnienie. Czekam na argumenty.
- Nieporadni cichociemni
- Procedury, które nigdy nie byłby stosowane przez prawdziwych cichociemnych
- sztuczna gra aktorska
- Niemcy z ilorazem IQ mojej dupy
- Groźny Kubuś Wesołowski i jego groźne minki
Jak coś jest gównem, i rywalizuje z jeszcze większym gównem, to pierwsze gówno jest lepsze bo drugie gówno jest bardziej gówniane niż pierwsze, pomimo, że oba to gówna ?
Po Twoim profilu widać, że cenisz klasykę i kino górnych lotów. Ale może nie równaj od razu z ziemią czegoś, co nie dorównuje niekwestionowanym dziełom? Poza tym... filmy które oglądasz i oceniasz wysoko wskazują na nieco inny zasób słownictwa i sposób wyrażania się niż wielokrotnie powtarzane: "gówno" czy porównanie IQ do swojej dupy. Tak, żeby było na Twoim poziomie, może zmień dziewczynę, jeśli ma poziom IQ Niemców z "C.H."
Wogóle, masz już maturę za sobą, potrafisz dyskutować i bić się na argumenty?
W ogóle, to potrafię pisać bez błędów ortograficznych.
Wypowiedź zawarta wyżej, była właśnie dla takich osobników jak Ty, "łopatologicznie" próbowałem do Ciebie dotrzeć.
Dlaczego uważasz, że do mnie trzeba dotrzeć łopatologicznie? Nie ukrywam, tutaj mnie zaskoczyłeś...
To nie jest serial historyczny! Jest to sensacja w czasach II WW! Czy gra jest sztuczna? Nie wydaje mi sie. Jak dla mnie np. Adamczyk jest bardzo dobry w swojej roli. Pozostali także, ale wiadomo, że są lepsi i gorsi. Procedury... patrz na początek posta. Niemcy z ilorazem IQ dupy... niektórzy zgadzam się, jak boty w CS, ale wywiad, znowu odwołam się do Adamczyka, ale tym razmem jako Lars'a... Wesołowski, zgadzam się. Śmieszny jest i aż nadto kochliwy. Mogę się zgodzić, że to 1. z minusów serii. Zgadzam się też z przedmówcą: "Pokaż lepszy polski serial z ostatnich 2 lat." Uważam, ze jeśli ta seria wytyczy nowy nurt dla rodzimych seriali to rewelacja.
Nieco offtop: Słyszeliście, że powstaje gra: UPRISING 44, oraz film animowany: HARDKOR 44? Tytuł ostatniego owszem, niezbyt trafny, ale wpiszcie sobie w Google, i zobaczcie artworki :D