6 sezon został zakończony, jednak kilka wątków pozostało niewyjaśnionych, albo ja nie zauważyłem ich zakończenia.
- Lebiediew wiedział o pobycie Rainera w Warszawie i nie chciał zdradzić Lewickiej jakie ma względem niego plany.
- Rainer wiedział gdzie znajduje się dokumentacja Blachnitzkiego, która nadal ma wielką wartość dla obu stron zimnej wojny
Napiszcie jeśli jeszcze jakiś wątek został niewyjaśniony wraz z ostatnim odcinkiem, ciekaw jestem czy w kolejnej serii będą one jeszcze poruszone.
skąd Tola wiedziała o Woźniaku? Nie od Grażyny. Może podsłyszała jakąś rozmowę Heleny.
toteż dopisałam-może podsłyszała jakąś rozmowę Heleny. Czytaj ze zrozumieniem. chyba, że niezależnie od tego już go kiedyś spotkała
1. Lebiediew stracił Rainera z oczu jak ten zabił jego szpicla i wtedy całe jego plany wzg gestapowca,runeły.
2.Rainer nic wiedzial.Blefował specjalnie aby dłuzej pozyc.Musial miec jakiegos asa w rekawie.Jak to Rainer...;)
Dzięki za odpowiedź. Ale skoro Rainer żyje i jest w Warszawie to myślę że to nie musiał być blef, jak i Lebiediew na pewno przy pomocy swoich ludzi w całym mieście bez problemu go namierzy więc, jeśli powstanie kolejny sezon to moim zdaniem ten wątek może powrócić;)