Szanowni fani Czasu Honoru otóż będzie kolejny sezon który będzie prequelem opisującym losy
naszej ekipy za czasu powstania warszawskiego P:) Jaknie wierzycie "wygoogloojcie" to sobie ;)
WOW To fajnie. Już się nie mogę doczekać. ;) Mam nadzieję, że będzie się w nim sporo działo i akcja będzie ciekawsz niż w sezonach 5-6 a 6-ty to już było widać, że taki na doklejkę. ;/ Dziś skończyłem seans sezonu 4-ego i uważam, że ten jest NAJLEPSZY ze wszystkich! Ogólnie te sezony wojenne 1-4 są chyba o wiele ciekawsze niż te po. ;) 7-mka mogłaby traktować o zimnej wojnie kontrwywiadów USA (w tym podziemia prawowitych władz a nie tych mianowanych przez Moskwę) vs ZSRR. ;)
W sumie trochę dziwnie będzie ogladać się serię w której wiadomo że wszyscy przeżyją.W końcu trudno żeby zginął taki Władek który gra w czasach powojennych.
Z tego co czytałem, dostaniemy nowych bohaterów, a główne postacie będą tylko ich przełożonymi. Ich rola będzie zdecydowanie mniejsza niż w innych seriach, a fabuła ma opierać się właśnie na tych nowych.
A ja mam kompletnie inne zdanie - dwie ostatnie serie, z komuchami zamiast hitlerowców są ciekawsze i bardziej dramatyczne. W sezonach 1-4 niektóre odcinki były mało ciekawe, ratował je tylko świetny "czasohonorowy" klimat.
A ja mam jeszcze inne zdanie, bo V sezon uważam za o niebo lepszy od IV, choć na pewno nie tak dobry jak dwa pierwsze ;-)
VI sezon to dla mnie natomiast kompletnie nieporozumienie i jak ktoś trafnie to tutaj określił, komedia o powojennej Polsce.
Ile razy ten super news pojawi się jeszcze na forum? :D Bo ten jest co najmniej 15-tym
pewnie za każdym razem jak ktoś ukończy serię i odczuwając niedosyt po "otwartym" zakończeniu zrobi mały research a później nie przeglądając poprzednich tematów postanowi się na łamach tego forum pochwalić swoim odkryciem. Tak wiem powinienem przejrzeć poprzednie tematy sorry... xD