PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88768
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Nowy sezon

ocenił(a) serial na 8

Szanowni fani Czasu Honoru otóż będzie kolejny sezon który będzie prequelem opisującym losy
naszej ekipy za czasu powstania warszawskiego P:) Jaknie wierzycie "wygoogloojcie" to sobie ;)

użytkownik usunięty
mordarg

WOW To fajnie. Już się nie mogę doczekać. ;) Mam nadzieję, że będzie się w nim sporo działo i akcja będzie ciekawsz niż w sezonach 5-6 a 6-ty to już było widać, że taki na doklejkę. ;/ Dziś skończyłem seans sezonu 4-ego i uważam, że ten jest NAJLEPSZY ze wszystkich! Ogólnie te sezony wojenne 1-4 są chyba o wiele ciekawsze niż te po. ;) 7-mka mogłaby traktować o zimnej wojnie kontrwywiadów USA (w tym podziemia prawowitych władz a nie tych mianowanych przez Moskwę) vs ZSRR. ;)

użytkownik usunięty

W sumie trochę dziwnie będzie ogladać się serię w której wiadomo że wszyscy przeżyją.W końcu trudno żeby zginął taki Władek który gra w czasach powojennych.

ocenił(a) serial na 10

Z tego co czytałem, dostaniemy nowych bohaterów, a główne postacie będą tylko ich przełożonymi. Ich rola będzie zdecydowanie mniejsza niż w innych seriach, a fabuła ma opierać się właśnie na tych nowych.

A ja mam kompletnie inne zdanie - dwie ostatnie serie, z komuchami zamiast hitlerowców są ciekawsze i bardziej dramatyczne. W sezonach 1-4 niektóre odcinki były mało ciekawe, ratował je tylko świetny "czasohonorowy" klimat.

paw_2

A ja mam jeszcze inne zdanie, bo V sezon uważam za o niebo lepszy od IV, choć na pewno nie tak dobry jak dwa pierwsze ;-)
VI sezon to dla mnie natomiast kompletnie nieporozumienie i jak ktoś trafnie to tutaj określił, komedia o powojennej Polsce.

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Ile razy ten super news pojawi się jeszcze na forum? :D Bo ten jest co najmniej 15-tym

ocenił(a) serial na 8
MymyMaciek

pewnie za każdym razem jak ktoś ukończy serię i odczuwając niedosyt po "otwartym" zakończeniu zrobi mały research a później nie przeglądając poprzednich tematów postanowi się na łamach tego forum pochwalić swoim odkryciem. Tak wiem powinienem przejrzeć poprzednie tematy sorry... xD

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Jasne, rozumiem. Sam przecież się ostro w ten serial wkręciłem :)