PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88839
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

brakowało jeszcze tylko Hitlera :D odcinek bardzo dobry i satysfakcjonujący

ocenił(a) serial na 6
al_joker89

Mi też skojarzyła się ta scena (a właściwie pomysł ) z "Bękartami". Choć liczyłem na większą ... widowiskowość

pabloo06

taaa byli jak john rambo w "John Rambo"... jakby mieli jeszcze z jedną bazukę to by wszystkich niemców z warszawy powystrzelali....

ocenił(a) serial na 7
gigi

też mnie rozbawił ten motyw a'la bękarty wojny. Trochę zbyt nierealnie to wyszło, ale niech tam.

al_joker89

Piękna była ta końcówka. Gdybym tylko wiedział, że ten serial jest na tak wysokim poziomie, oglądałbym od początku sezonu pierwszego. A tak to oglądałem ten serial mniej więcej od 6 odcinka 3 sezonu, więc mam co nadrobić. Już się cieszę zresztą:-)
Czas honoru (a przynajmniej te kilka ostatnich odcinków) oceniłem na mocne 9/10.
Bękarty wojny też 9/10 (końcówka rzeczywiście bardzo podobna - ciężko było nie zauważyć:-)).

A tu takie głupie przemyślenia: Hitlera to pewnie zabiją na końcu ostatniego sezonu ;-) Nie miałbym nic przeciwko takiej alternatywnej historii. Zresztą chyba do dzisiaj nikt nie jest pewien do końca jak to było z tą jego śmiercią, więc można by to jakoś dobrze poprowadzić.
...a może lepiej tego tematu jednak nie ruszać.

ocenił(a) serial na 7
kendo777

Ekhm, chyba do Berlina jest za daleka droga.

sv3n

Kto wie, gdzie ich poniesie ;-)
Serial jest świetną bajką z patetycznym tytułem, więc wszystko jest możliwe.