PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88842
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Ostatni odcinek

użytkownik usunięty

Najlepszy odcinek wszystkich sezonów.!;D

ocenił(a) serial na 10

zgadzam się !!!
genialny !

Robertul

czy to był ostatni odcinek tej serii?? zgadzam się, świetny odcinek.

Mrs_Shooter

Tak ostatni

racja, zaskoczenie.

ocenił(a) serial na 10

również się zgadzam ; ) jednak łez nie mogę powstrzymać .. Bronek kaput ? ; (

ocenił(a) serial na 8
gosia6579

świetne było !

gosia6579

po czym to stwierdziłaś? -_-

Przed chwilą po zakończeniu emisji leciała reklama z dumnym tekstem ''włącz myślenie''.

gosia6579

właśnie, co z Bronkiem? nie jest do końca jasne czy przeżył czy zginął.
czuje niedosyt. chce jeszcze.

ocenił(a) serial na 7
zlosnica_10

Dla mnie równiez rewelacja ;)

Lukaszek

Właśnie przeczytałam na stronie internetowej Czasu Honoru tekst, w którym było oznajmione, że Bronek został ciężko ranny, więc jest szansa, że wyzdrowieje!

ocenił(a) serial na 7

Ciekawe czy była taka akcja naprawdę podczas wojny? A te karabinki co mieli to bodajże MP40 moje ulubione podczas grania w Call of Duty 2, bo zawsze jest ich pod dostatkiem.
I to chyba koniec "Czasu honoru"? Już ich grupa jest rozwiązana i mają wyjechać z Warszawy. Zresztą połowa postaci zginęła...

sebogothic

Będzie 4 seria, to potwierdzone przez współtwórczynię scenariusza Ewę Wencel, która w serialu gra z resztą matkę Wandy :) Ale bardzo nie chcę, by się jednak okazało, że Bronek jednak nie żyje...

cisza91

jakby przeżył to to by było już przegięcie, zawsze wszyscy giną tylko nie ci jakże wspaniali (taa) główni bohaterowie ;/ Bronek mnie wkurza :P

coolphone_

Ale ja nie lubię, gdy główni bohaterowie umierają! Jeśliby umarł, to by była ironia losu - najpierw skazany na śmierć, potem oczyszczony z zarzutów, a ostatecznie i tak umiera. Wiem, że to będzie naciągane- ale wolę by jednak się dobrze skończyło!

sebogothic

Bronek- Schmeisser
Michał - Sten
Władek - Schmeisser
Janek - Sten

Co do ''Ciekawe czy była taka akcja naprawdę podczas wojny?'' - pozostawię bez komentarza, ludzie włączcie mózgi.

ocenił(a) serial na 10
cravencod

Dlaczego przy Bronku i Władku nie wymieniasz PM-ów z których strzelali tylko producenta magazynków do tej broni?

ocenił(a) serial na 5

płakałam prawie na tym odcinku, oczywiście ze śmiechu ;]
żenada!

ocenił(a) serial na 8

Z jednej strony to niewiarygodne, że wszyscy zawsze wychodzą bez szwanku, więc śmierć Bronka nie byłaby taka zła...
Ale przecież Bronek to jeden z protagonistów serialu, jak bardzo beznadziejny bohater by to nie był (choć ostatnio jego wątek był ciekawszy)...
W każdym razie ja w ogóle nie wiedziałam, że to koniec tego sezonu i byłam pozytywnie zaskoczona całą akcją. Szokda, że <chyba> większość bohaterów wykończyli, ale takie to czasy - śmiertelne :)

użytkownik usunięty
noorey

Jak dla mnie zakończenie: zbyt teatralne i przede wszystkim głupie! Skoro w restauracji "Eden" był sam gubernator Warszawy i cała śmietanka administracji oraz wojska to jakim cudem nie było tam obstawy tak ważnych gości????!!!!! SS-Standartenfuhrer Tannenberg i major Halbe to wszakże ważni Niemcy, nie mówiąc już o gubernatorze. Normalnie SS obstawiliby sąsiadujące budynki, zrobiliby rozpoznanie i nie oddalali się od oficerów. Zakończenie zostało zbyt pochopnie rozegrane. A jeśliby nawet zdołali zabić tych wszystkich ludzi to również nie wydostali się z tej akcji żywi. Przepraszam za błędy w pisowni stopnia SS.

ocenił(a) serial na 9

Myślę, że wojska byłyby rozstawione na zewnątrz, nie w mieszkaniu. Oczywiście, scena kiedy wybiegli na zewnątrz i nikogo tam nie było była niewiarygodna, ale... i tak kocham ten serial ;)

ocenił(a) serial na 10

Jak się dowiedzialam dziś, że to ostatni odcinek to mało się nie popłakałam! A odcinek ekscytujący, świetny - oczywiście dla fanów tego dobrego serialu :)

ocenił(a) serial na 9
niepoprawniepoprawna

fakt było to trochę naciągane ale i tak super odcinek...