Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego Otto spotkał swoją żonę we Wrocławiu, skoro sam mówił, że żona jego zmarła jeszcze przed wojną? Twierdził tak w rozmowie z matką Fishera w 12 odcinku 4 serii.
Błąd scenarzystów bądź też Otto u Fischerowej mówił, że ona dla niego już umarła = nie jest już z nią
Denerwuję mnie takie rzeczy, uważam, że to świadczy o tym, że scenarzyści nie są konsekwentni i nie zwracają uwagi na to co sami piszą.
Mnie też, w każdym odcinku jest do czego się przyczepić, jak już chcieli oddzielić Ottona od Marii to mogli go uśmiercić chociażby w 56 odcinku w tej stodole, a nie wymyślać Bertę
A ja mam pytanie dlaczego Janka Pawlickiego wypuszczono z więzienia. Może coś przeoczyłem, czy było to wyjaśnione?/ Ze zdjęcia wynika że Lena żyje(niestety), ale czy wiadomo dlaczego nie dość że przekazano mu radosną nowinę, to jeszcze go wypuszczono???
Bo Wasilewski chce odnaleźć ludzi którzy ukryli jakieś ważne teczki dotyczące komunistów.. Sądzę, że chodzi tu o kwestię Katynia, Lena pomagała po prostu zebrać dowody na ludobójstwo, którego dopuścili się Ruscy,