PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Różczka ?

ocenił(a) serial na 7

Podobno rolę Wandy w drugiej części ma zagrać Magdalena Różczka , wiecie coś na ten temat?

telimena79

Tak. Maja Ostaszewska jest w ciąży i dlatego zastąpi ją Różczka.

użytkownik usunięty
Jeannette

Nie wiem dlaczego ale wolę Różczkę, ciągle taka sama "udręczona mina" Ostaszewskiej mnie irytowała.

ocenił(a) serial na 8
telimena79

zgadzam się, lubię Maję, uważam, ze jest dobra aktorką, ale do tej roli była dla mnie za stara.

emily91

według mnie Maja pasowała do tej roli idealnie, w sumie to na Nią i na Macieja czekałam najbardziej... i jestem troszke rozczarowana tą zmianą...

sybil08

Różczka - oprócz tego że pokazuje cały czas swoje wielkie zeby , przez co wygląda jakby byłą z nią coś nie tak, to pozatym wogóle nie pasuje do tej roli. Maja miała naprwde wygląd aktorki, gwiazdy teatru, a Różczka to zwykła prosta baba.

mifka

tu sie zgodze...czesciowo...nie ze Rozyczka to baba ale fakt aktem Ostaszewska naprawd wygladala jak gwiazda teatru...tak dostojnie...wiarygodnie po prostu.

ocenił(a) serial na 4
ziomek77

Osobiście bardzo lubię Magdę po obejrzeniu pierwszego odcinka uważam że jako kobieta z przełomu lat ubiegłego stulecia 30/40 prezentuje się znacznie lepiej.
No i sceny miłosne napewno ciekawsze niż idiotyczne skakanie po łóżku pana
Zakościelnego w serii pierwszej:D.

ocenił(a) serial na 10
mifka

dokładnie Maja wygladała jak dama, aktorka, kobieta z klasą. Pasowala do tej roli, Różczka do mnie nie przemawia ta postacia.

ocenił(a) serial na 7
telimena79

mega szkoda że Maję zastapiła Różyczka...nie przepadałem za Mają do momentu kiedy zobaczyłem Różyczkę - zdałem sobie sprawę, że pasowała idealnie... Różyczka tylko się cieszy i gra jakby nie było wojny - zero strachu i przejęcia... w sumie trochę słaby ten serial się robi (zaznaczam, że skończyłem dopiero pierwszą serię ale nie mam ochoty oglądać dalej...)