Odejdę troszkę od gorącego aktualnie tematu powstania w Czasie Honoru, a zajmę się takim
troszkę pobocznym. Jestem dopiero na 3 sezonie , gdyż serial zaczęłam oglądać od niedawna i
związku z tym mam pytanie : Czy są jakiekolwiek informacje na temat rodziny Janka sprzed wojny ?
Bo chyba tylko o nim z całej czwórki, poskąpili informacji, oprócz tego że studiował architekturę. A co
z jego rodzicami itp ?
Nie wiem na którym jesteś odcinku ale właśnie w III sezonie dowiadujemy się sporo o rodzinie Janka, pojawia się jeden z jego najbliższych krewnych i okazuje się również, co dokładnie stało się z jego rodzicami.
Chociaż już w I sezonie pojawiła się informacja, że wychował się na Pradze i że jest sierotą (odc. "Przydział").
W 3 sezonie pojawia się jego brat i o ile się nie mylę rozmawiają w knajpie o tym jak zginęli ich rodzice.
Nic ci się nie przyśniło ;) Pojawił się braciszek i faktycznie rozmawiali w knajpie o swoich rodzicach. Masz więc niezawodną pamięć :)
Serial jak dla mnie bardzo dobry. Miło się ogląda i wzbudza we mnie wiele emocji. A po za tym zaczęłam interesować sie II Wojną Światową, więc same pozytywy :) A tobie jak sie podoba ?