Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89220
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Mam pytanie, czy Wanda kiedykolwiek dowiedziała się, że Bronek spał z Wisią?

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 4
jocisko

Podobnie Bronek nie wie że Wandę zgwałcił ten niemiec w drugim sezonie.

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Wydaje mi się, że jednak wie.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Bronek wie o tym. Tylko po prostu nie poruszają tego tematu.

ocenił(a) serial na 10
nitkaa

[spoiler]
Nie wie jeszcze :)
[spoiler]

ocenił(a) serial na 10
lma

Wie, Grażyna mu wszystko powiedziała

ocenił(a) serial na 10
adaamos10

Dlatego zaznaczyłam to jako spoiler, iż trzeci odcinek nie był jeszcze emitowany w tv! Dlatego Bronek JESZCZE nie wie.

wandobronkomaniaczka

Oto właśnie dylematy godne tego serialu. :)

ocenił(a) serial na 4
jan_niezbedny0

No Bronek wraca do Polski i zostawi Wandę może być ciekawie w tych sprawach:)

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

mądry jesteś?

ocenił(a) serial na 4
PiotrekGit

No nie wraca:) Możesz wyjasnic czemu uważasz że nie jestem mądry bo pisałem poprzednią wypowiedź w konwencji żartu a ty od razu z czymś takim wyjeżdzasz...

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

w formie żartu? ok, pod warunkiem, że Twój żart nie okaże się realnym scenariuszem serialu, gdzie zarówno jedna jak i druga wersja (wraca-nie wraca) jest równie prawdopodobna...mówiąc w skrócie: chodziło mi o spoilerowanie bez uprzedzenia, że się spoileruje. Pilnujcie się ludzie!

ocenił(a) serial na 4
PiotrekGit

No w sumie masz rację. A co do scenariusza to ciężko powiedzieć co też wymyśla.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Może i ciężko powiedzieć, ale ja jako widz i mi podobni celowo czekają na kolejne odcinki, aby dowiedzieć się dalszej fabuły bezpośrednio z emisji serialu, a nie z spoilerów. Rozumiem spoilery - bo bez nich nie można prowadzić dyskusji na temat danego filmu/serialu, ale wypada uprzedzać o tym wcześniej - i to uprzedzać zdecydowanie i WYRAŹNIE. Przecież nie moją i podobnym do mnie userom winą jest, że czytam posty w temacie, gdzie nikt nie zaznaczył możliwych spoilerów. I czytam tekst jak leci - jeśli nie trafię na ostrzeżenie "możliwy spoiler" itp. to przeczytam chcąc nie chcąc treści zdradzające fabułę przed oglądnięciem filmu/serialu.

ocenił(a) serial na 4
PiotrekGit

Dodam tylko że pisałem to przed obejrzeniem pierwszego odcinka i nie szukałem wcześniej żadnych informacji o serialu. Ba że będzie szósta seria dowiedziałem się przypadkiem.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Być może, ale to wiesz tylko Ty, że nic nie szukałeś ;) w każdym razie, na przyszłość nie ma co pisać takich postów w tego typu tematach ;), wejdź sobie do tematu z oficjalnymi spoilerami i tam ŻARTUJ ;)

ocenił(a) serial na 4
PiotrekGit

No dobrze tak zrobie:-)

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

spoko;) no ale nie przejmuj się, nie jesteś jedyny "niemyślący" ;D