PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88746
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Wykupiem sobie dostep do przed ostatniego odc i musze powiedziec ze jestem zaskoczony.
Wladek chce ratowac ukochana poprzez skladanie zeznan ryzykujac wlasnym zyciem... do tego
karkowski sledzi wande, strzela w barze i celina zostaje postrzelona (zastrzelona??)... Mam
nadzieje ze przezyje bo to jedna z moich ulubionych postaci :( :(

A jakie sa Wasze odczucia?

ocenił(a) serial na 10
Swdiran

Ha i jeszcze zrobili błąd w tytule odcinka ciekawe czy z czasem się gapią bo ja tak.

ocenił(a) serial na 5
Zbuntowany_RBD

O jakim błędzie piszesz?

ocenił(a) serial na 10
zuzanna_90

sam sobie zobacz a zobaczysz jak nie możesz sam znaleźć to ci napisze więc tak odcinek 76 Wolny wybór 77 Wolny wybór zamiast Wujek z lasu.

ocenił(a) serial na 7
Swdiran

nie chcę Cię martwić, ale Celina chyba nie przeżyje:(
kto strzelił? pewnie Rainer kogoś nasłał.

Martwię się, że Ruda też zginie:/

ocenił(a) serial na 10
vivi86

Obawiam sie ze niestety masz racje... Wyglada na to ze dostala prosto w serce :/ ze tez ten karkowski nie mogl trafic wandy... Ahh...

P.S Rainer nikogo nie nasylal- to byl Karkowski :)

ocenił(a) serial na 8
Swdiran

Czytałem już o odcinku 78 i wiem że Michał strasznie się tam wkurza, więc wygląda na to że Celina nie przeżyje... A ten błazen karkowski? Sprzątnęli go chociaż? I Emilke?

ocenił(a) serial na 8
Swdiran

Czytałem już o odcinku 78 i wiem że Michał strasznie się tam wkurza, więc wygląda na to że Celina nie przeżyje... A ten błazen karkowski? Sprzątnęli go chociaż? I Emilke?

ocenił(a) serial na 8
Swdiran

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Nie. Reiner, Karkowski i jego kochanka przesłuchują Woźniaka w sprawie ukrytych pieniędzy :]

ocenił(a) serial na 8

To się staje żenujące - żeby trzech doswiadczonych żołnierzy nie potrafiło zabić jednego głupka? To mają być komandosi- samoukowie przeszkoleni w Anglii? Trochę realizmu. Karkowski dawno powinien leżeć na dnie rzeki, to zbyteczny wątek.

Swdiran

Owszem nasłał, gdyby nie info Rainera że Wanda to narzeczona Bronka, Karkowski by nie wiedział.

użytkownik usunięty
Swdiran

A tak na marginesie na kinomaniaku można za darmo obejrzeć te najnowsze odcinki.

ocenił(a) serial na 9

Ruda pewnie przeżyje, szkoda Celiny mogli już Wande usmierc .A i ciekawe co Tola chce od Grażyny ?

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

http://czashonoru.blogspot.com/2013_11_01_archive.html - Celina umrze niestety :(
No właśnie, co ta Tola chciała od Grazi?

ocenił(a) serial na 9
KMC

Ja myślę, że Tola będzie chciała wyciągnąć od Grażyny plotki na temat Wandy, a później będzie szantażować jej matkę :D

użytkownik usunięty
lukasz16

Wandę mogli uśmiercić, odkąd z serialu odeszła Ostaszewska :]
Nie wiem, czy oglądałeś najnowszy odcinek, ale Tola najpewniej chce po prostu zaszkodzić Helenie (przynajmniej na to wygląda).

Swdiran

Niestety umrze - pisze w Seriale SE, wszyscy po kolei poginą w tej serii :/