Wykupiem sobie dostep do przed ostatniego odc i musze powiedziec ze jestem zaskoczony.
Wladek chce ratowac ukochana poprzez skladanie zeznan ryzykujac wlasnym zyciem... do tego
karkowski sledzi wande, strzela w barze i celina zostaje postrzelona (zastrzelona??)... Mam
nadzieje ze przezyje bo to jedna z moich ulubionych postaci :( :(
A jakie sa Wasze odczucia?
Ha i jeszcze zrobili błąd w tytule odcinka ciekawe czy z czasem się gapią bo ja tak.
sam sobie zobacz a zobaczysz jak nie możesz sam znaleźć to ci napisze więc tak odcinek 76 Wolny wybór 77 Wolny wybór zamiast Wujek z lasu.
nie chcę Cię martwić, ale Celina chyba nie przeżyje:(
kto strzelił? pewnie Rainer kogoś nasłał.
Martwię się, że Ruda też zginie:/
Obawiam sie ze niestety masz racje... Wyglada na to ze dostala prosto w serce :/ ze tez ten karkowski nie mogl trafic wandy... Ahh...
P.S Rainer nikogo nie nasylal- to byl Karkowski :)
Czytałem już o odcinku 78 i wiem że Michał strasznie się tam wkurza, więc wygląda na to że Celina nie przeżyje... A ten błazen karkowski? Sprzątnęli go chociaż? I Emilke?
Czytałem już o odcinku 78 i wiem że Michał strasznie się tam wkurza, więc wygląda na to że Celina nie przeżyje... A ten błazen karkowski? Sprzątnęli go chociaż? I Emilke?
Nie. Reiner, Karkowski i jego kochanka przesłuchują Woźniaka w sprawie ukrytych pieniędzy :]
To się staje żenujące - żeby trzech doswiadczonych żołnierzy nie potrafiło zabić jednego głupka? To mają być komandosi- samoukowie przeszkoleni w Anglii? Trochę realizmu. Karkowski dawno powinien leżeć na dnie rzeki, to zbyteczny wątek.
A tak na marginesie na kinomaniaku można za darmo obejrzeć te najnowsze odcinki.
Ruda pewnie przeżyje, szkoda Celiny mogli już Wande usmierc .A i ciekawe co Tola chce od Grażyny ?
http://czashonoru.blogspot.com/2013_11_01_archive.html - Celina umrze niestety :(
No właśnie, co ta Tola chciała od Grazi?
Ja myślę, że Tola będzie chciała wyciągnąć od Grażyny plotki na temat Wandy, a później będzie szantażować jej matkę :D
Wandę mogli uśmiercić, odkąd z serialu odeszła Ostaszewska :]
Nie wiem, czy oglądałeś najnowszy odcinek, ale Tola najpewniej chce po prostu zaszkodzić Helenie (przynajmniej na to wygląda).