PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Lecz oglądając ma się wrażenie, że odcinki będą trwały i trwały, dlatego z zaskoczeniem zobaczyłem, że zostały jeszcze tylko dwie niedziele z naszymi nieustraszonymi wojakami. Można by się pokusić o małe podsumowanie, Przyznam szczerze, że serialu nie oglądałem od początku, obejrzałem kilka odcinków, ponieważ polecił mi go znajomy. Od razu się wkręciłem, klimat jaki panował nie był znany z tych seriali, które puszczane są obecnie, dzięki powtórką w wakacje poznałem wcześniejsze serie i losy bohaterów, oczarowała mnie gra Olgi Bołądź, oraz Wieczorkowskiego, jednak obecny sezon to jest katastrofa, a na czoło wychodzą postacie drugo planowe bądź niewystępujące wcześniej typu Karkowski i Emilka. Śmierć Celiny to też jest śmiech, już bym wolał by zginęła Lena.
Ciekawe który z wojaków zginie i jak rozwiążą kwestię dalszych losów tych, co przeżyli...
Oceniając wszystkie sezony dam 7/10 mogę śmiało polecać. Najgorszy obecny czyli 6, i 2.

Bogdan4674

Czemu k... nie napiszesz że spojlerujesz ?

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

bo to jest ogólna ocena? po co te złośliwości, skoro i tak wcześniej inni to zrobili lol

ocenił(a) serial na 5
Bogdan4674

Ogólna ocena ogólną oceną, ale pisanie wszędzie tych spojlerów jest naprawdę irytujące. Całe szczęście, że przestałam się eksytować tym serialem gdzieś na początku piątego sezonu, bo dowiadywanie się o śmierci głównych postaci z inteligentnych wpisów na filmwebie naprawdę może zepsuć przyjemność oglądania. I jeszcze to: "i tak inni to zrobili"...

Bogdan4674

Kto wspominał o śmierci bohatera jak jeszcze nie było w telewizji ?!

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

Że niby nikt przede mną tego nie robił? Ja niestety też dowiedziałem się z filmweba, wystarczy sobie dokładnie czytać forum, a nie tylko te tematy, które są na czołówce, a się dowiesz kto wcześniej podał.....

Bogdan4674

Ale inni zaznaczają że spojlerują.

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

nie każdy .

Bogdan4674

Tylko że akurat u ciebie przeczytałem że Celina zginie.

ocenił(a) serial na 5
Bogdan4674

A jakie to ma znaczenie? Niektórzy spojlerują, to ja też będę! Niektórzy używają też rozumu. Może by tak to naśladować?