Lecz oglądając ma się wrażenie, że odcinki będą trwały i trwały, dlatego z zaskoczeniem zobaczyłem, że zostały jeszcze tylko dwie niedziele z naszymi nieustraszonymi wojakami. Można by się pokusić o małe podsumowanie, Przyznam szczerze, że serialu nie oglądałem od początku, obejrzałem kilka odcinków, ponieważ polecił mi go znajomy. Od razu się wkręciłem, klimat jaki panował nie był znany z tych seriali, które puszczane są obecnie, dzięki powtórką w wakacje poznałem wcześniejsze serie i losy bohaterów, oczarowała mnie gra Olgi Bołądź, oraz Wieczorkowskiego, jednak obecny sezon to jest katastrofa, a na czoło wychodzą postacie drugo planowe bądź niewystępujące wcześniej typu Karkowski i Emilka. Śmierć Celiny to też jest śmiech, już bym wolał by zginęła Lena.
Ciekawe który z wojaków zginie i jak rozwiążą kwestię dalszych losów tych, co przeżyli...
Oceniając wszystkie sezony dam 7/10 mogę śmiało polecać. Najgorszy obecny czyli 6, i 2.
bo to jest ogólna ocena? po co te złośliwości, skoro i tak wcześniej inni to zrobili lol
Ogólna ocena ogólną oceną, ale pisanie wszędzie tych spojlerów jest naprawdę irytujące. Całe szczęście, że przestałam się eksytować tym serialem gdzieś na początku piątego sezonu, bo dowiadywanie się o śmierci głównych postaci z inteligentnych wpisów na filmwebie naprawdę może zepsuć przyjemność oglądania. I jeszcze to: "i tak inni to zrobili"...
Że niby nikt przede mną tego nie robił? Ja niestety też dowiedziałem się z filmweba, wystarczy sobie dokładnie czytać forum, a nie tylko te tematy, które są na czołówce, a się dowiesz kto wcześniej podał.....