PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Serialowa para

ocenił(a) serial na 10

Która serialowa para jest według nas najciekawsza. I dlaczego właśnie ta. Podzielcie się swoimi opiniami.

karola_viv

Lena i Janek :)

karola_viv

zdecydowanie Lena i Janek :) nie mogę się doczekać 3 sezonu :)

ocenił(a) serial na 9
karola_viv

Taak, zdecydowanie Lena i Janek :)
Wątki z nimi trzymają w napięciu;
ich miłość jest niesamowita;
imponuje mi Janek, który dla Leny ryzykuje częstokroć życiem;
daże te parę ogromną sympatią i tak samo jak 'paulinkaaa93', z niecierpliwością czekam na 3 sezon ;)

natalia100

To ja będę inna. Ja lubię najbardziej Władka i Rudą ;)

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Mi też najbardziej podoba się para: Władek i Ruda :)

doro5

zgadzam się

ocenił(a) serial na 10
natalia100

Lena i Janek. Uwielbiam ich. <3 Aczkolwiek Rudą i Władka też lubię, ale to chyba tylko przez sympatię do Karoliny Gorczycy. ;D

karola_viv

Mi się najbardziej podobałą para Bronek i Wanda ale tylko w 1 sezonie. Jak dla mnie Różdżka zbyt odbiega od wizerunku, który stworzyła Maja Ostaszewska. Niestety też słabiej od niej gra, więc teraz to nie wiem...

basieniak

basieniak zgadzam się z Toba. Maja była o wiele lepsza a do Różczki nie moge sie przyzwyczaić;/

basieniak

Ostaszewska to bardzo dobra aktorka, ale nie pasuje do Zakościelnego,,,

użytkownik usunięty
ola_s

ja uwazam, ze różdżka bardziej teraz pasuje do zakościelnego, bo miedzy zakościelnym a ostaszewską było widać różnicę wieku. poza tym na różdżkę nie narzekam, jak dla mnie gra ok.

ocenił(a) serial na 7

Dla mnie Różczka gra o wiele lepiej. Ostaszewska zawsze była wystraszona i jakby nie wiedziała o co biega, mnie osobiście irytowała.

pawell190

Różdżka nie jest wystraszona? Marzę o tym żeby w końcu ją zabili bo nie mogę patrzec jak snuje się po ekranie z tą zbolałą miną.

ocenił(a) serial na 10
karola_viv

Władek i Ruda ;)

ocenił(a) serial na 4
Karolina.88

Ja też wolę Różdżkę choć postać Wandy jest dość nudna....
Tadeusz rządzi:D.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Guzik i Celina , o !
Lena jest rzygowata wręcz . Janek zezowaty kaplus .

niepokorna_ja.

Jestem tego samego zdania, co poprzedniczka. ;D
Kocham Michała i Celinę, są najsłodsi na świecie. W drugiej serii byli po prostu boscy, to , jak się poznali, jak udawali małżeństwo i jeszce te teksty Michała, żeby ją poderwać. "oczywiście żadnych podtekstów. tylko stały związek". Po prostu uwielbiam ich. A najlepsza była scena ich pierwszego pocałunku, kiedy wleciał do pokoju, zazdrosny o jej "randkę" z Niemcem, ona spytała go: "oszalałeś?" a on na to: "TAK" i w pełni desperacji rzucił się na nią.
Władka i Rudą też lubię, denerwuje mnie tylko trochę to, że Władek jest taki zamknięty w sobie.
A Lena i Janek podobali mi się w 1 serii, a w 2 Lena zaczęła mnie strasznie wkurzać i wkurza mnie do tej pory.

Shesagenius

OOO mylisz się !!!! Najfajniejsza para to Janek&Lena

ocenił(a) serial na 5
karola_viv

Zdecydowanie Rainer i Bremhl - ich duet jako jedyny mnie nie irytuje i ciekawi mnie jak potoczą się ich losy.

tc1987

Dokładnie to samo chciałam napisać ;-) Rainer i Bremhl to najlepszy duet w serialu.

ocenił(a) serial na 10
karola_viv

Władek i Ruda

ocenił(a) serial na 8
uuuuu

dokładnie :) Władek i Ruda to najfajniejsza para! Janka i Leny w ogóle nie lubię, podobnie jak Bronka i Wandy (choć w 1 sezonie byli ok), a Celina + Michał - są OK!! ;)

ocenił(a) serial na 10
Scatebra123

no dokładnie : D Janek i Lena to trochę nuda : < .. to samo ta Wanda.. strasznie szkoda że gra ją ta różdżka : < Maja była 100 razy lepsza !!!
no i Celina i Michał.. mmm .. : >> ciekawe czy coś jeszcze będzie bo na razie to michał jest bardziej zainteresowany osmańską ;/