Która serialowa para jest według nas najciekawsza. I dlaczego właśnie ta. Podzielcie się swoimi opiniami.
Taak, zdecydowanie Lena i Janek :)
Wątki z nimi trzymają w napięciu;
ich miłość jest niesamowita;
imponuje mi Janek, który dla Leny ryzykuje częstokroć życiem;
daże te parę ogromną sympatią i tak samo jak 'paulinkaaa93', z niecierpliwością czekam na 3 sezon ;)
Lena i Janek. Uwielbiam ich. <3 Aczkolwiek Rudą i Władka też lubię, ale to chyba tylko przez sympatię do Karoliny Gorczycy. ;D
Mi się najbardziej podobałą para Bronek i Wanda ale tylko w 1 sezonie. Jak dla mnie Różdżka zbyt odbiega od wizerunku, który stworzyła Maja Ostaszewska. Niestety też słabiej od niej gra, więc teraz to nie wiem...
ja uwazam, ze różdżka bardziej teraz pasuje do zakościelnego, bo miedzy zakościelnym a ostaszewską było widać różnicę wieku. poza tym na różdżkę nie narzekam, jak dla mnie gra ok.
Dla mnie Różczka gra o wiele lepiej. Ostaszewska zawsze była wystraszona i jakby nie wiedziała o co biega, mnie osobiście irytowała.
Różdżka nie jest wystraszona? Marzę o tym żeby w końcu ją zabili bo nie mogę patrzec jak snuje się po ekranie z tą zbolałą miną.
Jestem tego samego zdania, co poprzedniczka. ;D
Kocham Michała i Celinę, są najsłodsi na świecie. W drugiej serii byli po prostu boscy, to , jak się poznali, jak udawali małżeństwo i jeszce te teksty Michała, żeby ją poderwać. "oczywiście żadnych podtekstów. tylko stały związek". Po prostu uwielbiam ich. A najlepsza była scena ich pierwszego pocałunku, kiedy wleciał do pokoju, zazdrosny o jej "randkę" z Niemcem, ona spytała go: "oszalałeś?" a on na to: "TAK" i w pełni desperacji rzucił się na nią.
Władka i Rudą też lubię, denerwuje mnie tylko trochę to, że Władek jest taki zamknięty w sobie.
A Lena i Janek podobali mi się w 1 serii, a w 2 Lena zaczęła mnie strasznie wkurzać i wkurza mnie do tej pory.
Zdecydowanie Rainer i Bremhl - ich duet jako jedyny mnie nie irytuje i ciekawi mnie jak potoczą się ich losy.
dokładnie :) Władek i Ruda to najfajniejsza para! Janka i Leny w ogóle nie lubię, podobnie jak Bronka i Wandy (choć w 1 sezonie byli ok), a Celina + Michał - są OK!! ;)