Nie wiem czemu, ale troche mnie draznia stroje Celiny w tej serii. To znaczy bardzo mi sie
podobaja, aktorka wyglada wrecz swietnie w kazdej scenie, az zbyt doskonale jak na tamte
powojenne lata...
Rozumiem, ze udaje bogata asystentke Rainera ze Szwajcarii, ale bez przesady ?!
I jeszcze takie babskie pytanie czy np. przed wyjazdem do Stanow odda troche tych ciuszkow
swoim ubozszym kolezankom, np. Lenie? LOL
''Rozumiem, ze udaje bogata asystentke Rainera ze Szwajcarii, ale bez przesady ?!''
Szwajcaria, podobnie jak wiele krajów zachodnich to inna bajka niż powojenna Polska, więc takie stroje były jak najbardziej tam noszone.
Na pewno masz racje, ale czy ona nie za bardzo rzuca sie w oczy noszac takie stroje? Przeciez byla poszukiwana przez UB, bo uciekla razem z chlopakami w poprzedniej serii? To bardzo atrakcyjna kobieta, a jeszcze w takich strojach musiala zwracac uwage na tle szarej stolicy, nie bala sie, ze zostanie rozpoznana?! Sama nie wiem?
"Najciemniej jest pod latarnią". Jeśli ktoś się ukrywa to stara się wlepić w tłum i tam się go szuka.
jak juz to sa uwspolczenione wersje ubran z roznych epok. nie widzialam na zadnych archiwalnych zdjeciach/filmach kobiet ubranych tak jak Celina