PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Syn Otto

ocenił(a) serial na 9

Co sądzicie o tym wątku w VI serii? Ten syn jest rzeczyywiście jego synem czy wzięli jakiegoś podobnego, kazali milczeć itd. Czy ten syn przezyje? Jak się zakończy ten wątek? Macie jakieś pomysly?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
mammoth03

To wiem, ale jak to się skończ? Syn przeżyje? Czy syn nie jest jego synem (podstawiony i podobny)?

jocisko

Bez przesady. Na 100% to jego syn. Kto by nie poznał syna, którego wychowywał kilkanaście czy 20 lat?
Po prostu nic nie mówił, bo był wystraszony, wykończony psychicznie po torturach czy łagrach.

ocenił(a) serial na 10
KLAssurbanipal

Ale przecież syn Otta zginął w II sezonie, jest o tym mowa jak zwierza się Marii

maciekd_filmweb

No bo może pomylili ciała, kolega miał jego sweter (patrz np. motyw z Katynia), czy coś. Ale to jego syn na 100% bo chłopak poznał Otta, a Otto jego

ocenił(a) serial na 10
mammoth03

no ok a o ile dobrze pamiętam II sezon to syn Otta zginął w Grecji

maciekd_filmweb

Tak, ale nie zmienia faktu, że ktoś mógł się pomylić, albo może Rosjanie czy inni zabrali go jako jeńca, a później wpadł w ręce Rosjan. Ciężko powiedzieć, aczkolwiek wiele osób dostawało wiadomości o śmierci bliskich, które okazywały się fałszywe, w mojej rodzinie też był taki przypadek ;)

jocisko

A czy przeżyje to nie wiem, może go później zabiją. Nie zdziwiłabym się, scenarzyści nie mają skrupułów jeśli chodzi o mordowanie epizodycznych postaci

ocenił(a) serial na 9
mammoth03

ale Otto to postać drugoplanowa i sciągnąć mu syna tylko po to aby zabić? PO co?

jocisko

Bo do tej pory nie spotkaliśmy się z żadnymi absurdami i nielogicznymi akcjami w serialu ;D nie wiem, nie jestem scenarzystą, aczkolwiek może chcą go wykorzystać do kontroli nad Ottem (po co to ja już nie mam zielonego pojęcia, może ma rozprowadzać propagandę antyniemiecką jako obywatel Niemiec, czy coś), a później chłopak nie będzie im potrzebny. Albo się zlitują i wypuszczą chłopaka kiedy jego tatuś zrobi już dla nich wszystko co chcieli.