Pod każdym względem córki są bardziej wartościowe min. nie bawidamkują na prawo i lewo jak "synkowie" i nie zmienaiają partnerów częściej niż rękawiczki, są bardziej stałe w uczuciach, rzadziej sięgaja po alkohol, narkotyki, przez to dużo rzadziej są alkoholikami i ćpunami
A poza tym chcę powiedzieć, że każda kobieta powinna mieć lepszy kontakt z córką a nie z synem, bo z córki może sobie zrobić taką kompankę, przyjaciółkę, może porozmawiać na damskie tematy i córka jest do końca życia zżyta z mamą, a syn bierze cztery litery w troki i odchodzi od mamy, nie interesuje się nią jak jest dorosły.
to raczej ty przestań!!!!! Każda kobieta powinna mieć córkę, synA niekoniecznie, ale córkę tak. Jazkbym miała syna i córkę to bym dużo bardziej kochała córkę, syna też ale nawet w połowie nie tak bardzo jak córkę. Nie wiem czemu scenarzyści wymyślili sobie że Lena urodzi syna. Skąd wzięli ten, ten pomytsł nienormalny skąd?????
to jest normalny pomysl, to ty jestes nienormalna ;p co do tego ze córa i matka sa blizej sie zgodze, ale zeb kochac corke bardziej? to juz jest skrzywienie ;p a to ze chlopak wybywa z domu i juz ma gdzies rodzicow to tez gowno prawda i nie wiem skad ty takie debilne teorie wysysasz.
Ja mam jak dotąd lepsze kontakty z ojcem niż z matką. Twoja teoria, że chłopcy z domu wybywają jest przestarzała. Teraz to najczęściej właśnie synkowie zostają w domu z mamusią. Teoria z dziewczynami też ci nie wyszła. Czasy, gdzie synkowie wybywali z domu, a córcie były grzeczne i posłuszne, już dawno przeminęły. Teraz są to pojedyncze przypadki.
To może jesteś homo???Córka powinna mieć lepszy kontakt z matką a syn z ojcem. Jeśli córka ma lepszy kontakt z matką to będzie hetero a jak z ojcem to lesbijką. Jak syn ma lepszy kontakt z ojcem to będzie hetero a jak z matką to pedałem.
Chyba twoi xD Widać po twoich wypowiedziach, które niczego nie dowodzą. I jeszcze te powielone znaki zapytania i wykrzykniki... zastanów się teraz dobrze, kto tu ma problem.
ty masz problem, że brak ci kultury osobistej. Nawet mi ciebie żal, że jesteś tak źle wychowana i tak obrażasz inne osoby takimi tekstami. Posłuchaj dziecko, w szkole nie uczą bycia kulturalnym???? Chyba nie sądząc po twoich wypowiedziach. Zabierz się dziecko lepiej do nauki abyś przynajmniej gimnazjum skończyła.
Wyzwałam cię tylko w jednym komentarzu, ty natomiast robisz to już w drugim. Straciłaś wątek?
Hm, może nie uczą, kto wie :D Poza tym nie obrażam osób bez powodu. Tutaj ten powód jest.
Gimnazjum mam już dawno za sobą i nie mam zamiaru tam wracać. Szkoła to się raczej tobie przyda... z pisowni zwłaszcza.
ty masz problem, że brak ci kultury osobistej. Nawet mi ciebie żal, że jesteś tak źle wychowana i tak obrażasz inne osoby takimi tekstami. Posłuchaj dziecko, w szkole nie uczą bycia kulturalnym???? Chyba nie sądząc po twoich wypowiedziach. Zabierz się dziecko lepiej do nauki abyś przynajmniej gimnazjum skończyła
Farmazony nie z tej ziemi. Lena urodzila syna, dlatego, że to jakby nastepca Janka. Drugi on. Bohaterami są 4 meżczyźni, a to ma pokazac, ze syn zostanie wychowany na rownie honorowego i dobrego czlowieka. Córka w tym przypadku bylaby zupelnie nietrafiona.
Kobieta która urodzi syna jest gorsza a kobieta która urodzi córkę jest lepsza, czas abyście to zrozoumieli. Mam nadzieję że będę miała córkę, syna nie zniesę!!!!! Córka jest wyższą wartością. Może syn Leny na geja wyrośnie????haghahhahah
słaby trolling z ciebie ( specjalnie napisałam ciebie z małej litery aby w ten sposób pokazać że nie szanuję takich osób jak ty)