PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88748
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Do wszystkich którzy zastanawiają się jak to będzie. Czy Bronek przeżyje, czy nadal będą walczyć z Niemcami itp. Nie... 4 sezon będzie przedstawiał losy bohaterów PO WOJNIE!
Swoją drogą nie wiem czy wiecie ale TVP chciała wycofać serial już jakiś czas temu ze względu na fundusze. Miało nie być podobno też 3 sezonu. Dziwne że TVP ma pieniądze na niektóre głupie seriale a na ten akurat im braknie. Nie wiem czy wiecie też o tym, że w tej serii jak i w 4 aktorzy grają praktycznie za darmo lub całkiem zrezygnowali ze swojej gaży (niestety nie pamietam) dlatego, żeby ten serial wogóle mógł być zrealizowany...W związku z tymo w czwartej serii nie zobaczymy między innymi powstania warszawskiego bo oczywiście takie przedsięwzięcie wiązałoby się z ogromnymi kosztami i dlatego w 4 serii zobaczymy powojenne losy bohaterów. Trochę to smutne, no ale cóż....

marchewa0007

Na ciągnięcie "M jak miłość" w nieskończoność albo kolejne głupie seriale typu "Barwy szczęścia" czy inne pierdoły to TVP ma pieniądze, żenada. Niech wrzucą kolejną serię "Tancerzy", bo w końcu to takie "modne". Albo jakieś gwiazdy ślizgające się po tafli. Koszmar.

A to, że ostatnia seria będzie po wojnie to ponoć nie jest pewne jeszcze, bo ten scenariusz nie jest gotowy póki co. Tak czy inaczej, ja oglądać będę na pewno!!

ocenił(a) serial na 9
cisza91

Ja też. A jak! ;)